Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 8064
Dedicacions exclusives i parcials dels regidors i les seves retribucions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària celebrada el dia 28 de juny de 2019, va adoptar el següent acord:

"PROPOSTA DE LA BATLIA

De conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en relació amb l'art. 13 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i amb referència a les dedicacions exclusives i parcials dels membres de la corporació, el qui subscriu eleva a la consideració del Ple de l'Ajuntament les següents propostes d'acord:

Primer. Declarar, de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació de dedicació exclusiva i una retribució de catorze pagues anuals per import íntegre mensual de 3.735,72 euros, amb efectes de dia 16 de juny de 2019 i donant-lo d'alta al règim general de la seguretat social, al Sr. Virgilio Moreno Sarrió

Segon. Declarar, de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació de dedicació exclusiva i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.592,26 euros, amb efectes de dia 16 de juny de 2019 i donant-los d'alta al règim general de la seguretat social, als següents regidors i regidores:

María Carmen Oses Ramos

Sebastián Oriol Díaz

Antònia Maria Sabater Martorell

Antoni Peña Mir

Miguel Ángel Cortés Ramis

Andreu Caballero Romero

Alice Weber

Tercer. Declarar, de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació de dedicació exclusiva i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.592,26 euros, amb efectes de dia 1 de juliol de 2019, donant-la d'alta al règim general de la seguretat social, la regidora Sra. Alice Weber.

Quart. Declarar, de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació dedicació parcial, amb una dedicació del 80 % de la jornada habitual dels funcionaris de la corporació i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.073,80 euros, al regidor Sr. Gabriel Frontera Borrueco, amb efectes del dia següent al que cessi en el seu càrrec de gerent de la Fundació Balears d'Innovació i Tecnologia (BIT), donant-lo d'alta en el seu moment al règim general de la seguretat social.

Cinquè. Declarar, de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en la situació dedicació parcial, amb una dedicació del 80 % de la jornada habitual dels funcionaris de la corporació i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 2.073,80 euros, al regidor Sr. Gori Ferrà Frau, amb efectes de dia 16 de juny de 2019 i donant-lo d'alta al règim general de la seguretat; declarant la compatibilitat de l'exercici de la professió d'arquitecte tècnic amb l'esmentada dedicació.

Sisè. Acordar que els grups municipals que no formen part de l'equip de govern, per cada tres regidors de què disposin en el consistori, puguin designar un regidor que serà declarat pel Ple en dedicació parcial del 70 % de la jornada habitual dels funcionaris de la corporació i una retribució de dotze pagues anuals per import íntegre mensual de 1.814,52 euros; i en conseqüència declarar en aquesta situació, a petició del grup municipal del Partir Popular al Sr. Félix Sánchez Díaz amb efectes de dia 16 de juny de 2019.

Setè. La percepció d'aquestes retribucions per part dels regidors o regidores declarats en dedicació parcial, impossibilita la percepció d'indemnitzacions per assistència a sessions d'organismes col·legiats.

Vuitè. Les anteriors assignacions seran actualitzades anualment a partir del dia 1 de gener de 2020, aplicant sobre elles l'increment que prevegi la Llei de pressupostos de l'Estat per les retribucions dels treballadors públics. 

 

Novè. Publicar els anteriors acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de conformitat amb el que disposa l'art. 75.5 de la Llei de bases de règim local."

  

Inca, 1 d'agost de 2019

El batle Virgilio Moreno Sarrió