Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 8062
Indemnitzacions per assistència dels regidors a les sessions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària celebrada el dia 28 de juny de 2019, va adoptar el següent acord:

"PROPOSTA DE LA BATLIA

Constituïda la nova corporació i de conformitat amb el que disposa l'art. 75 de la Llei de bases de règim local, en relació amb l'art. 13 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, procedeix la determinació de les indemnitzacions dels membres de la corporació per assistència a òrgans col·legiats. Considerant la dedicació i responsabilitat que exigeixen els càrrecs municipals, el que subscriu eleva a la consideració del Ple de l'Ajuntament les següents propostes d'acord:

Primer. Aprovar, amb efectes de dia 16 de juny de 2019, el següent règim d'indemnitzacions als regidors i regidores per l'efectiva assistència a les sessions dels següents òrgans col·legiats de l'Ajuntament:

A. Cada regidor o regidora que efectivament concorri a la sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament percebrà una indemnització per assistència de 641,89 euros per sessió, amb independència de la seva durada. Els regidors o regidores que siguin portaveus titulars del seu grup municipal cobraran la quantitat de 987,52 euros, la qual no serà acumulable a l'anterior.

B. Cada regidor o regidora que efectivament concorri a la sessió ordinària de la Junta de Govern percebrà una indemnització per assistència de 275,00 euros per sessió, amb independència de la seva durada.

C. No es cobraran indemnitzacions per l'assistència a les sessions extraordinàries del Ple i de la Junta de Govern, amb excepció de la sessió extraordinària del Ple que se celebrarà durant el present mes de juny per l'organització de la corporació.

D. Els regidors i regidores que el Ple municipal hagi declarat o declari en dedicació exclusiva o parcial únicament percebran la seva retribució, per la qual cosa no podran cobrar les anteriors indemnitzacions a partir de la data en què tingui efectes l'esmentada declaració de dedicació.

Segon. Les anteriors assignacions seran actualitzades anualment a partir del dia 1 de gener de 2020, aplicant sobre elles l'increment que prevegi la Llei de pressupostos de l'Estat per les retribucions dels treballadors públics. 

Tercer. Les indemnitzacions per assistència a les sessions es cobraran quan el regidor o la regidora no puguin assistir a la sessió per baixa mèdica degudament justificada.

Quart. Publicar els anteriors acords en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'ajuntament de conformitat amb el que disposa l'art. 75.5 de la Llei de bases de règim local."

 

Inca, 1 d'agost de 2019

El batle Virgilio Moreno Sarrió