Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 8023
Decret de la Presidència del Consell pel qual es corregeix el Decret de dia 19 de juliol de 2019 pel qual es determina els consellers que exerceixen les funcions en règim de dedicació exclusiva, amb dedicació parcial i amb règim dietes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La presidenta, el dia 6 d'agost de 2019, va decretar:

«Fets

1. La presidenta, el dia 19 de juliol de 2019 va dictar el Decret pel qual es determina els consellers que exerceixen les funcions en règim de dedicació exclusiva, amb dedicació parcial i amb règim de dietes.

2. El dia 18 de juliol de 2019 el Sr. Andreu Alcover Ordinas va sol·licitar, de manera temporal i fins a nova petició, exercir les funcions de portaveu del Grup Socialista en règim de dedicació parcial.

3 S'han detectat les errades següents:

a) En el punt 2 del decret s'ha determinat que el Sr. Andreu Alcover Ordinas ha d'exercir les funcions en règim de dedicació parcial, quan la retribució que correspon al Sr. Alcover és la de portaveu, en els termes de la sol·licitud que va presentar el dia 18 de juliol de 2019.

b) En el punt 2 s'assenyala que els consellers que exerceixen les funcions en règim de dedicació parcial ho fan amb efectes de dia 6 de juliol de 2015. La data correcta és la de dia 6 de juliol de 2019.

Per tot això, decret:

1. Corregir el Decret de dia 19 de juliol de 2019 en el sentit de determinar que el Sr. Andreu Alcover Ordinas ha de d'exercir les funcions de portaveu del Grup Socialista en règim de dedicació parcial i per tant, ha de percebre el 50% de les retribucions corresponents, com a portaveu amb efectes de dia 6 de juliol de 2019.

2. Corregir el punt 2 del Decret de dia 19 de juliol de 2019, de manera que

Allà on diu: “6 de juliol de 2015”

Ha de dir: “6 de juliol de 2019”

3. Publicar el contingut d'aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Publicar el contingut d'aquest decret en la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

5. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.»

 

Palma, 8 d'agost de 2019

La secretària general, per substitució

Nieves Rodríguez Verdú