Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 8017
Resolució d'Alcaldia de delegació de la signatura dels manaments de pagament i d’ingrés derivats de la gestió econòmica municipal (exp. 2019/006774)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Alcaldia, mitjançant la Resolució número 104, de 23 de juliol de 2019, va adoptar l'acord següent:

«Atès que mitjançant resolució d'Alcaldia número 82 de 5 de juliol de 2019, es delegà al regidor Sr. Jose López Bosch les facultats de dirigir, gestionar i resoldre mitjançant actes administratius que afectin tercers en relació, entre d'altres matèries, a la matèria d'Hisenda;

Atès que, per tal d'agilitzar la gestió de l'àrea esmentada, és convenient delegar a l'esmentat regidor les funcions d'ordenació de pagaments i d'ingressos pel que fa a la signatura dels corresponents manaments, de conformitat amb l'establert a l'article 62.2 del l'RD 500/1990, pel qual es desenvolupa el capítol primer del títol sisè de la Llei 30/1998, de 28 de desembre, en relació amb el disposat a l'article 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim locals i el disposat als articles 38 i 39 del reglament orgànic municipal d'aquest ajuntament, en el qual es regula la possibilitat de delegació de l'Alcaldia a favor dels regidors:

D'acord amb les facultats que confereix a aquesta alcaldia,

Per tot l'exposat

RESOLC:

Primer: Delegar al regidor José López Bosch la signatura dels manaments de pagament i d'ingrés derivats de la gestió econòmica muicipal conformement al pressupost aprovat.

Segon: Per a l'eficàcia d'aquesta delegació serà necessària la seva acceptació expressa pel delegat. Aquest decret es publicarà en el BOIB, d'acord amb l'article 44 del ROF, i se'n donarà compte al Ple de l'Ajuntament en la propera sessió que se celebri.

Tercer: L'Alcaldia es reserva l'exercici de les atribucions delegades, sense acte exprés de revocació d'aquestes, en aquells casos en què s'estimin oportunes per part de l'Alcaldia.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 8 d'agost de 2019

La secretària,

Caterina Barceló Martí