Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 8016
Resolució d'Alcaldia de determinació del règim de dedicacions i retribucions de l’Alcaldia i dels regidors i regidores delegats (exp. 2019/006777)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Alcaldia, mitjançant la Resolució número 84, de 12 de juliol de 2019, va adoptar l'acord següent:

«Atès que el Ple de la corporació, en sessió extraordinària de dia 11 de juliol de 2019, va acordar la determinació del règim de retribucions econòmiques, dels drets de concurrència efectiva a sessions d'òrgans col·legiats, d'indemnitzacions dels membres de la corporació i d'aportacions a grups polítics;

Vist que, d'acord amb el disposat per l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, correspon al president de la corporació la determinació dels membres d'aquesta que realitzaran les funcions en règim de dedicació exclusiva o parcial a aquesta alcaldia;

Per tot l'exposat,

RESOLC:

PRIMER: Determinar el règim de DEDICACIONS I RETRIBUCIONS de l'Alcaldia, dels tinents i de les tinentes d'Alcaldia i dels regidors i de les regidores delegats, de conformitat amb l'establert a aquest efecte pel Ple de l'Ajuntament, i que serà el següent:

L'Alcaldia, que posseeix la Sra. JOANA GOMILA LLUCH, exercirà el càrrec amb dedicació exclusiva a jornada sencera i percebrà en concepte de retribució la quantia bruta mensual de 3.179,95 €, per 14 pagues (2 extres els mesos de juny i desembre).

El tercer tinent d'alcalde, Sr. JOSÉ LÓPEZ BOSCH; la quarta tinent d'alcalde, Sra. LAURA ANGLADA SEARA; i el regidor delegat, Sr. ANDREU CARDONA MIR, exerciran el càrrec amb dedicació d'un 90 % de jornada sencera i percebran en concepte de retribucions la quantia bruta mensual de 2.514,26 € per 14 pagues (2 extres els mesos de juny i desembre).

La primera tinent d'alcalde, Sra. NOEMÍ CAMPS VILLALONGA; la regidora delegada, Sra. MARIA GRÀCIA MERCADAL MARQUÈS; la regidora delegada, Sra. MARIA ALEXANDRA MOLL TALTAVULL; i el regidor delegat Sr. SERGIO SERVERA MORENO exerciran el càrrec amb dedicació d'un 75 % de jornada sencera i percebran en concepte de retribucions la quantia bruta mensual de 2.095,22 € per 14 pagues (2 extres els mesos de juny i desembre).

La segona tinent d'alcalde, Sra. FÀTIMA ANGLADA AMETLLER, exercirà el càrrec amb dedicació d'un 50 % de jornada sencera i percebrà en concepte de retribució la quantia bruta mensual de 1.396,81 €, per 14 pagues (2 extres els mesos de juny i desembre).

La regidora delegada, Sra. MARIA JESÚS BAGUR BENEJAM, i el regidor delegat, Sr. PERE FIOL BENEJAM, exerciran el càrrec amb dedicació d'un 40 % de jornada sencera i percebran en concepte de retribució la quantia bruta mensual de 1.117,45 €, per 14 pagues (2 extres els mesos de juny i desembre).

SEGON: Que l'Alcaldia percebrà les retribucions des de la presa de possessió (15 de juny de 2019), i els regidors, d'ençà de l'atorgament de les delegacions (5 de juliol de 2019), tal com es va acordar en el Ple de dia 11 de juliol de 2019.»

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 8 d'agost de 2019

La secretària, Caterina Barceló Martí