Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 8007
Designació dels representants de l'ajuntament d'Alaró com a membres del Patronat de la Fundació Castell d'Alaró

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 858/2019)

1. Antecedents.

Acord del Ple de l'Ajuntament de 5 de juny de 2000 pel qual es constitueix amb la Diòcesi de Mallorca i el Consell Insular de Mallorca, una fundació per a la gestió del Castell d'Alaró i s'aproven els Estatuts de la Fundació; (exp. núm. 2134-2000).

Constitució de la Fundació Castell d'Alaró, formalitzada en escriptura pública atorgada en data 23 d'abril de 2001, davant el Notari de Palma, RCG.

Resolució del Director General de Patrimoni i Entitats Jurídiques de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears, de 29 de novembre de 2002, per la qual es procedeix a la qualificació, reconeixement i inscripció en el Registre de Fundacions de les Illes Balears, de la Fundació Castell d'Alaró, (BOIB núm. 148, de 10.12.2002).

Acord del Ple de l'Ajuntament de 15 de desembre de 2005 pel qual s'aproven els nous Estatuts de la Fundació.

2. Fets.

S'estima convenient que la representació de l'ajuntament a la Fundació Castell d'Alaró reflecteixi la composició i la pluralitat del propi consistori, i s'ha escoltat el parer de les caps de llista de les candidatures amb representació municipal (eleccions locals maig 2019).

3. Fonaments de dret.

Art. 10 dels Estatuts de la Fundació Castell d'Alaró, aprovats per acord del Ple de l'Ajuntament de 15 de desembre de 2005, respecte la composició i designació dels membres del Patronat de la Fundació.

Art. 38,c) del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, sobre nomenament de representants de la Corporació en òrgans col.legiats que siguin de la competència del Ple.

4. Acord.

El ple de l'ajuntament en sessió celebrada el dia 26 de juny de 2019, acordà:

- Designar representants de l'Ajuntament d'Alaró com a membres del Patronat de la Fundació Castell d'Alaró, les següents persones:

 Llorenç Perelló Rosselló

Benito Ripoll Matas

Andreu Mateu Sastre

Cosa que fem pública per a general coneixement i efectes.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar,  alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació del present acord.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el ple de l'ajuntament, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació del present acord. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Alaró, 8 d'agost de 2019

El batle,

Llorenç Perelló Rosselló