Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 7990
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 7 d’agost de 2019 per la qual s’adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça del grup tècnic superior de la funció administrativa (A1) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 17 de gener de 2019 es va publicar en el BOIB núm. 8 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 14 de gener de 2019 per la qual es convoca el procediment per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça del grup tècnic superior de la funció administrativa adscrita a la Subdirecció de Coordinació Administrativa de la Secretaria General dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. L'11 de març de 2019 es va reunir la Comissió de Selecció per revisar les sol•licituds presentades i el 19 de març de 2019 es va dictar la Resolució que conté les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del procediment.

3. La Comissió de Selecció es va reunir el 22 de maig de 2019 i va comprovar que no s'havia presentat cap reclamació contra les llistes provisionals en el termini establert. Per tant, el 31 de maig de 2019 es va publicar la Resolució que conté les llistes definitives de persones candidates i de persones excloses, juntament amb la puntuació provisional dels mèrits de les primeres.

4. El 21 de juny de 2019 es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears que conté la llista definitiva de puntuació dels mèrits de les persones candidates i es determinen el lloc, la data i l'hora de la prova teoricopràctica.

5. El 2 de juliol de 2019 es va reunir la Comissió de Selecció i el 8 de juliol de 2019 es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut que conté la puntuació provisional de la prova teoricopràctica.

6. El 23 de juliol de 2019 es va reunir la Comissió de Selecció i va comprovar que no s'havia presentat cap al•legació contra la puntuació provisional de la prova teoricopràctica; per tant, va acordar establir-la com a definitiva i sumar-la a la puntuació definitiva dels mèrits de les persones candidates que s'havia publicat el 21 de juny de 2019.

7. El 31 de juliol de 2019 es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut amb la puntuació total definitiva obtinguda per les persones candidates d'aquest procediment.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar, pel sistema de promoció interna temporal, la plaça del grup tècnic superior de la funció administrativa (A1) de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut a la senyora Catalina Maria Reynés Llobera, atès que és la candidata que ha obtingut la puntuació més alta.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant qualsevol dels jutjats contenciosos administratius de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 7 d'agost de 2019

El director general Julio Miguel Fuster Culebras