Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 7961
Delegació autorització per celebrar matrimonis civils

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de batlia núm. 2019/102, de data 16 de juliol de 2019, s'ha acordat:

DECRET DE BATLIA

Atès que l'article 51 del Codi Civil, segons redacció donada per la Llei 35/1994, de 23 de desembre, de modificació en matèria d'autorització del matrimoni civil pels Batles, disposa al seu punt 1 que serà competent per autoritzar el matrimoni el Batle del municipi on es celebri el matrimoni o regidor en qui aquest delegui.

D'acord amb l'atribució que em confereixen els articles 21,3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i 43 i 44 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals.

RESOLC

Primer.- Delegar en tots el regidors i regidores la competència per autoritzar la celebració de matrimonis civils, quan els contraents demanin que sigui autoritzat per la batlia i aquesta no pugui assistir-hi o quan demanin que sigui autoritzat per algun dels membres electes de la corporació.

Segon.- Determinar que la delegació afecta a la facultat d'autoritzar el matrimoni civil

Tercer.- Donar compte d'aquesta delegació al ple de l'Ajuntament en la primera sessió que celebri i publicar-la al tauler d'anuncis de l'Ajuntament i Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les presents delegacions produeixen efecte des del dia de la data de la present resolució, sense perjudici de la seva preceptiva publicació al BOIB.

Quart.- Comunicar dita delegació als regidors informant-los que aquesta resolució s'entendrà acceptada tàcitament si en el termini de tres dies hàbils, comptats des de la notificació, no realitza manifestació expressa en contra.

Resolució que es publica pel seu coneixement i efectes.

 

Banyalbufar, 1 d'agost de 2019.

El Batle

Mateu Ferrà Bestard