Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 7958
Règim d'indemnitzacions i assistències membres corporació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de la Corporació Municipal de l'Ajuntament de Banyalbufar en sessió extraordinària celebrada dia 20 de juny de 2019 entre d'altres, va acordar la següent proposta de Batlia:

Determinació de retribucions i dedicacions parcials dels membres de la Corporació

D'acord amb allò establert a la Llei 7/1985 reguladora de les Bases de Règim Local en concordança amb allò establert a la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat, no es permet cap càrrec amb dedicació exclusiva als municipis de menys de 1.000 habitants, però si dedicacions parcials.

Atesa la dedicació necessària per l'atenció de les diferents àrees i regidories i atesa la no limitació del nombre de dedicacions parcials.

En conseqüència, el ple de l'ajuntament acorda per quatre vots a favor dels membres del Grup El Pi-Proposta per les Illes i tres en contra dels membres del Grup Per Banyalbufar i es Port-APIB:

Primer.-Aprovar la dedicació parcial del 75% de la jornada pel Sr. Batle amb un sou anual brut de 31.523,93 euros així com la sol·licitud de la subvenció corresponent a la CAIB.

Segon.-Aprovar la dedicació parcial del 32,5 % de la jornada per la Primera Tinent de Batle, Sra Maria de los Angeles Leonor Bosch Perez amb un sou anual brut de 13.000 euros.

Tercer.-Aprovar la dedicació parcial del 25% de la jornada per la Segona Tinent de Batle, Sra. Aina I. Torres Capó amb un sou anual brut de 10.000 euros.

Quart.-Aprovar les següents assistències als òrgans col·lectius:

Plens: 60, 00 euros

Comissions Informatives: 60,00 euros

Comissió Especial de Comptes: 60,00 euros

Junta de Govern: 60,00 euros “

El que es fa públic en compliment de  l'article 75.5 de la Llei 7/1985, reguladora de les Bases de Règim Local.

  

Banyalbufar, 1 d'agost de 2019.

El Batle

Mateu Ferrà Bestard