Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 7938
Resolució del president de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears per la qual s’adjudica el lloc de feina de cap de Servei de Política Industrial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L'1 de juny de 2019 es va publicar al BOIB núm. 73 la Resolució de la directora gerent de l'IDI de 21 de maig de 2019, per la qual s'aprova la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissions tècniques de valoració del concurs per al proveïment del lloc de feina de cap de Servei de Política Industrial de l'IDI.

2. Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de les sol·licitud de participació, es va rebre una sol·licitud.

3. El 25 de juny de 2019 es va constituir la Comissió Tècnica de Valoració. A la mateixa sessió, la Comissió va aprovar la llista provisional de persones admeses. La sol·licitant, Vanessa Rosselló Garí, amb DNI ****840**, va quedar admesa provisionalment. La comissió tècnica de valoració també va acordar que la sol·licitud compleix amb els requisits de la Convocatòria.

4. Dins el termini per esmenar deficiències detectades i aportar documents preceptius no se'n varen presentar.

5. El 4 de juliol de 2019, la Comissió Tècnica de Valoració va aprovar la llista definitiva de persones admeses. La sol·licitant Vanessa Rosselló Garí, va quedar admesa definitivament.

6. La Comissió Tècnica de Valoració va proposar l'adjudicació  del lloc de feina de cap de Servei de Política Industrial a Vanessa Rosselló Gari.

7. L'òrgan competent per exercir les funcions sobre el personal de l'IDI és el director gerent o la persona que el substitueix, segons allò establert a l'article 25 del Decret 23/2012, de 23 de març, pel qual s'aproven els nous estatuts de l'IDI (BOIB núm. 43, de 24 de març de 2012).

8. El 2 de juliol de 2019, s'ha procedit a la determinació de la nova estructura del Govern i al nomenament dels nous titulars de les conselleries, amb una nova distribució de competències normatives i executives,

Fonaments de dret

1. El Conveni col·lectiu del personal al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 147 de 19 de desembre de 2013), determina al l'article 24 el concurs de proveïment de llocs de treball (trasllats).

2. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, al adscripció de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar el lloc de feina de cap de Servei de Política Industrial a Vanessa Rosselló Garí, amb DNI ****840**.

2. Publicar aquesta resolució en Bulletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'IDI.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, podeu interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica i Sectors Productius en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També podeu interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, 23 de juliol de 2019

El President de l'IDI

Juan Pedro Yllanes Suárez