Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 7920
Convocatòria borsí específic personal curta durada professor escola adults Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expt. 6456/2019

La Batlessa-President en virtut del Decret núm. 1919/2019, ha disposat el següent:

«Atesa la necessitat de convocar procés selectiu per a la constitució d'un borsí de professors escola adults, per cobertura de necessitats de curta durada, es procedeix a l'aprovació de les bases i el programa de la convocatòria de proves selectives per a la constitució d'aquest borsí.

Atès l'informe emès per la tècnica de personal.

En ús a les atribucions que em confereix al vigent legislació,

RESOLC:

PRIMER.- Aprovar les Bases reguladores de les proves selectives per a la constitució d'un borsí de professors escola adults, per cobertura de necessitats de curta durada

SEGON.- Publicar el text íntegre de les bases reguladores de les proves selectives en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la pàgina web i al tauló d'edictes de la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://andratx.sedelectronica.es

 

Andratx, 20 de juliol de 2019

La Batlessa

Katia Rouarch

 

 

ANNEX I

BASES I PROGRAMA DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONSTITUCIÓ D'UN BORSÍ ESPECÍFIC PER A LA COBERTURA DE NECESITATS DE CURTA DURADA DE PLACES DE PROFESSOR D'ESCOLA D'ADULTS DE L'AJUNTAMENT D'ANDRATX.

Primera. - OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.

L'objecte de la present convocatòria és la selecció, mitjançant concurs, de personal temporal per a la creació d'una borsí per cobertura de necessitats de curta durada o substitució .

Personal laboral temporal, nivell 2 del Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l'Ajuntament d'Andratx. Horari de matí i horabaixa. Jornada completa, temps parcial ( curs lectiu).

Aquesta selecció es regirà per les prescripcions contingudes en aquesta convocatòria específica i, en allò que no s'hi prevegi, per les Bases Generals de selecció de personal funcionari interí i laboral no fix de l'Ajuntament d' Andratx (BOIB 75, 20 de juny de 2017 ), pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, la Llei 3/2007, de la Funció pública de les Illes Balears i supletòriament pel Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de funcionaris interins de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per al no previst a l'anterior i per la demés normativa que li sigui d'aplicació.

Segona. – FUNCIONS.

  • Assignatures a impartir; inclou tutories, secretaria, preparació de classes i lliurament de notes:

Llengües: Català ( diferents nivells) i Castellà per a estrangers ( diferents nivells)

ESPA secundària primer cicle: Ciències Socials, Català, Castellà. I suport segon cicle.

Ensenyaments inicials .

Tallers de memòria.

  • Relacions entre administracions, conveni amb Magalluf
  • Programació.
  • Altres relacionades amb les anteriors que, puguin ser atribuïdes en relació al lloc de treball

Tercera. REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS:

Els aspirants hauran de reunir, en la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació de sol·licituds, les condicions definides a les bases generals i específicament els següents:

1. Estar en possessió de Diplomatura o grau equivalent . Els aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar l'homologació de la titulació exigida.

2. Acreditar el requisit de coneixement de la llengua catalana del nivell C1, mitjançant un certificat expedit per l'EBAP a partir de 1994 o per la Direcció General de Política lingüística de la Conselleria d'Educació i Cultura, que segons el Decret 80/2004, de 10 de setembre, sobre avaluació i certificació de coneixements de català (BOIB número 132, de 21/09/2004), garanteixi els coneixements de català exigits.

3. Estar en possessió de carnet de conduir B.

4. Abonar 25 euros pels drets d'examen, dins el termini per presentar les sol·licituds, sense que es puguin abonar en un altre moment. No estan subjectes a la taxa les persones amb una minusvàlida igual o superior al 33% .

La autoliquidació de la taxa es pot obtenir amb certificat digital a la seu electrònica http://andratx.sedeelectronica.es, o presencialment al Servei d'Atenció a la Ciutadania.

Quarta. SOL·LICITUDS:

Les sol·licituds, dirigides al batlle, i es presentaran al Registre General de l'Ajuntament o en la forma establerta per l'article 16 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú dins el termini de vint dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al BOIB.

Per ser admesos i prendre part a la convocatòria bastarà que els aspirants manifestin a la sol·licitud que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base tercera.

Serà necessari acreditar juntament amb la sol·licitud:

- Fotocòpia del DNI o document que acrediti la nacionalitat.

- Fotocòpia del títol exigit per prendre part a aquesta convocatòria.

- Fotocòpia del títol exigit del nivell de català.

- Fotocòpia del carnet de conduir

- Declaració jurada de la autenticitat dels documents presentats com a requisits.

- El justificant d'haver ingressat la taxa per optar a proves de selecció de personal amb la quantia de 25,00 €

Els documents que siguin necessaris per a la fase de concurs, s'han de presentar seguint l'ordre establert en el barem de mèrits que consten en aquestes bases i acompanyats d'un currículum indicant la relació de documents que presenta per ser valorats.

Cinquena. ADMISSIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS:

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es dictarà resolució , amb la qual declararà aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses. Aquesta resolució s'exposarà al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Andratx i a la pàgina web municipal. Es concedirà un termini de tres dies hàbils a comptar del dia següent a aquesta publicació per a rectificacions, esmenar errades i possibles reclamacions.

La llista provisional de persones admeses i excloses es considerarà automàticament elevada a definitiva si no s'hi presenten reclamacions.

Si n'hi hagués, seran estimades o desestimades, si s'escau, en una nova resolució amb la qual s'aprovi la llista definitiva, que es farà pública al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament i a la pàgina web.

Sisena. TRIBUNAL QUALIFICADOR:

Els membres del tribunal han de ser funcionaris de carrera i posseir una titulació acadèmica d'igual o de superior nivell que l'exigit als aspirants per a l'ingrés. El tribunal qualificador estarà format per:

- Un president

- Quatre vocals, un dels quals serà designat com a secretari amb veu i vot.

Podrà assistir un observador designat per la Junta de Personal, les funcions seran observar el bon desenvolupament del procés selectiu.

Cada un dels membres de tribunal tindrà la suplent corresponent, per tal de cobrir les possibles absències que es puguin donar.

El tribunal no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de la meitat dels seus membres, ja siguin titulars o suplents, i les decisions s'adoptaran per majoria. Sempre serà necessària la presència del president i del secretari.

El tribunal podrà disposar la incorporació d'assessors especialistes perquè assessorin, amb veu i sense vot.

L'abstenció i la recusació dels membres del tribunal s'ha d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic.

Setena. INICI I DESENVOLUPAMENT DEL PROCÉS SELECTIU

FASE DE CONCURS.

El tribunal qualificador avaluarà els mèrits al·legats i justificats per les persones aspirants.

Mèrits específics per aquesta convocatòria: 1,5 punts:

Impartició de cursos relacionats amb:

- l'ensenyament de persones adultes

- l'ensenyament de llegua

L'hora d'impartició es valora amb 0,007 punts

Es valoraran la resta de mèrits com determinen les bases generals .

Vuitena. RELACIÓ D'APROVATS, PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ, NOMENAMENT I CREACIÓ DE BORSA DE FEINA.

Aquest apartat queda determinat per l'article 12 i 13 de les bases generals

Perío de de prova: complint amb l'article 13 de les bases general , el període de prova serà d'un mes.

Novena.- INCIDÈNCIES I RECURSOS.

Aquestes bases, les convocatòries de processos selectius i tots els actes que se'n derivin, així com les actuacions dels Tribunals qualificadors podran ser impugnats per les persones interessades en els terminis i formes establerts en la normativa vigent.