Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 7743
Nomenament de personal eventual de l'Ajuntament d'Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

En compliment de les disposicions vigents a continuació es fa pública la Resolució núm. 2019/1198, de dia 29 de juliol, que ha dictat la Sra. Batlessa relativa a nomenament de personal eventual, que literalment diu:

“RESOLUCIÓ DE BATLIA

Vist que el passat dia 22 de juliol de 2019 el Plenari de la corporació va aprovar el pressupost i la plantilla de l'Ajuntament d'Alcúdia per a 2019, en la qual hi figuraven dues places de personal eventual, denominades Secretaria de batlia i Col·laborador amb regidors de les àrees de Fires i Mercats, Comerç i Festes

Vist el que disposa l'article 176 del RDL 781/1986, de 18 d'abril, que estableix la necessitat de que els llocs de feina de personal eventual estiguin recollits a la plantilla de personal de la corporació i la necessitat de que es compleixin les condicions específiques establertes en el catàleg de llocs de treball vigent.

Vist que l'article 107 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local (LRBRL), així com l'article 12 del RDL 5/2015, de 30 d'octubre, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, estableixen que el personal eventual és nomenat i cessat lliurement per la batlessa de l'Ajuntament.

Vist que Joana Maria Riutort Horrach reuneix tots els requisits i perfil idoni per desenvolupar la plaça de Col·laboradora amb regidors de les àrees de Fires i Mercats, Comerç i Festes.

Vistes les atribucions que atorga a la batlessa l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC:

Primer.- Nomenar a Joana Maria Riutort Horrach, amb DNI 78****92*, personal eventual per ocupar la plaça de Col·laboradora amb regidors de les àrees de Fires i Mercats, Comerç i Festes (codi 1201 del vigent catàleg de llocs de treball), a jornada completa i dedicació exclusiva, essent les seves retribucions de 24.736,33 euros bruts anuals.

Segon.- El nomenament quedarà subjecte a les preinscripcions dels esmentats articles 104 de la Llei 7/1985 i 176 del RDL 781/1986, així com a les del RD 707/1979, de 5 d'abril, que determina la fórmula de jurament o promesa per a la presa de possessió de càrrecs o funcions.

Tercer.- Ordenar la publicació d'aquest nomenament al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Alcúdia, a la data de la signatura.

 La batlessa                            La interventora                                   El secretari”

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar:

a) Directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

b) Recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 123 i 124 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

c) Qualsevol altre recurs que cregueu convenient, d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Cosa que fem pública

  

Alcúdia, 31 de juliol de 2019

El batle acctal, Domingo Bonnín Daniel