Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 7737
Resolució persones admeses borsí treballador/a familiar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant resolució de 10/07/2019 es va aprovar la convocatòria i les bases reguladores de la convocatòria d'una borsa de treball de treballador/a familiar mitjançant concurs, per a la cobertura de les necessitats que puguin subvenir per les necessitats del servei, com ara necessitats urgents derivades de l'augment de la demanda, baixes laborals, maternitat, vacances, les quals es van publicar en el BOIB núm. 96 de 13 de juliol de 2019.

D'acord amb la clàusula quarta de les bases reguladores es va atorgar un termini de 10 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOIB per a la presentació d'instàncies.

Per tot això, de conformitat amb l'article 20 del Reglament General d'ingrés de Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de Llocs de treball i Promoció Professional dels Funcionaris Civils de l'Administració General de l'Estat aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març, i l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local, resolc:

PRIMER: Aprovar la següent relació de persones aspirants admeses.

N.

DNI

1

44006553D

2

41694919J

3

43071081Q

SEGON. Atorgar un termini de tres dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació per presentar les esmenes que considerin oportunes. Transcorregut aquest termini, en el cas que no es presenti al·legacions, aquesta llista de persones aspirants admeses esdevindrà definitiva i es publicarà en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en la web municipal. En qualsevol altre cas, es resoldran les reclamacions i esmenes i es publicarà a la pàgina web de la Corporació.

TERCER. Publicar aquesta relació provisional de persones admeses en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis i seu electrònica d'aquest Ajuntament (www.porreres.cat).

 

Porreres, 31 de juliol de 2019

La batlessa, Francisca Mora Veny