Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 7703
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es corregeix l’error detectat en la publicació de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, de nomenament del director gerent del FOGAIBA

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 25 de juliol de 2019 es va publicar en el BOIB núm. 102, la Resolució de la presidenta del FOGAIBA, per la qual es nomena el senyor Mateo Morro Marcé, director gerent del FOGAIBA.

Una vegada publicada, s'ha advertit un error en la data de la resolució, que va ser signada el 17 de juliol de 2019, quan en el BOIB, en la versió catalana, consta com a data de signatura el 17 de juliol de 2015 i en l'encapçalament de la resolució de ambdues versions, el 5 de juliol de 2019.

L'article 19 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, que regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, estableix que els errors en els textos enviats per publicar, la rectificació dels quals s'estimi convenient, han de ser rectificats per l'òrgan que hagi dictat l'acte.

Per tot això, en virtut de les competències que tinc atribuïdes, dicto la següent:

RESOLUCIÓ

Primer

Corregir l'error detectat a la publicació de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 17 de juliol de 2019, per la qual es nomena el director gerent del FOGAIBA, en el sentit següent:

- En el encapçalament de les versions catalana i castellana, on diu:

“Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 5 de juliol de 2019 per la qual es nomena el director gerent de FOGAIBA”

Ha de dir:

“Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), de 17 de juliol de 2019, per la qual es nomena el director gerent del FOGAIBA”.

- A la versió catalana, en la data anterior a la signatura, on diu:

“17 de juliol de 2015”

Ha de dir:

“17 de juliol de 2019”

Segon

Aquesta Resolució s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 30 de juliol de 2019

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pia de la Concha García-Mauriño