Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 7650
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 25 de juliol de 2019 que modifica la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 8 d’abril de 2019 sobre l’establiment, la renovació o la modificació dels concerts educatius per al curs escolar 2019-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.  Al BOIB núm. 156, de 13 de desembre de 2018, es va publicar la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 10 de desembre de 2018 per la qual es convoca el procediment per a l'establiment, la renovació o la modificació dels concerts educatius per al curs acadèmic 2019-2020.

2.  El 13 d'abril de 2019 es va publicar al BOIB núm. 48 la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 8 d'abril de 2019 sobre l'establiment, la renovació o la modificació dels concerts educatius per al curs 2019-2020. L'apartat 6 dels fets d'aquesta Resolució estableix:

En l'annex 6 d'aquesta Resolució, a més dels centres que a partir del curs 2019-2020 tindran per primera vegada hores concertades d'orientació educativa a l'educació infantil i primària, també hi figuren els centres que ja tenen hores concertades per aquest concepte a partir del curs 2018-2019, en què s'inicià un procediment d'aplicació gradual que segueix uns criteris similars als dels centres públics.

El nombre d'hores concertades a cada centre, per al curs 2019-2020, és el resultat d'assignar una hora per unitat concertada de segon cicle d'educació infantil i de primària, incloses les UEECO, i de descomptar mitja hora per cada unitat concertada d'ESO, arrodonint el resultat a la xifra sencera superior, en els centres de municipis o zones en què hi ha acords d'escolarització equilibrada entre els centres públics i els privats concertats i en els centres que, el curs 2018-2019, tenen com a màxim tretze unitats concertades de segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO, sense comptar-hi el grups PMAR ni les aules UECCO.

3.  S'ha constatat que a l'annex esmentat al punt anterior hi ha una errada en el càlcul per determinar el nombre d'unitats concertades a dos centres i una errada en el càlcul de les hores assignades a quatre centres. Per tant, pertoca dictar una resolució per corregir les errades i per establir un termini perquè els centres interessats puguin formular-hi les al·legacions que considerin adients.

4.  El 24 de juliol de 2019 s'ha informat la Comissió de Concerts Educatius de les Illes Balears sobre la modificació que estableix aquesta Resolució.

Per tot això dict la següent

Resolució

1.  Modificar l'annex 6 de la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 8 d'abril de 2019 sobre l'establiment, la renovació o la modificació dels concerts educatius per al curs escolar 2019-2020 en relació amb els centres i d'acord amb els termes que s'indiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

2.  Modificar l'annex 9 de la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 8 d'abril de 2019 sobre l'establiment, la renovació o la modificació dels concerts educatius per al curs escolar 2019-2020 per incloure-hi dues observacions noves (núm. 72 i 73) d'acord amb els termes que s'indiquen a l'annex d'aquesta Resolució.

3.  Concedir als centres interessats un termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè puguin formular-hi les al·legacions que considerin adients. Aquestes al·legacions s'han de presentar mitjançant el GESTIB, a l'apartat “Sol·licituds del concert escolar” > “Curs 2019-2020” > “Documentació en període d'al·legacions”, preferentment en format PDF.

 

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 25 de juliol de 2019

El director general de Planificació, Ordenació i Centres Antonio Morante Milla

ANNEX

Modificacions als annexos 6 i 9 de la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 8 d'abril de 2019

1.  L'annex 6, en relació als centres que es relacionen a continuació, queda modificat de la manera següent:

ANNEX 6

Hores concertades d'orientació educativa a l'educació infantil i primària a centres d'infantil i primària o de primària

2.  S'afegeixen dues observacions noves a l'annex 9 amb el text següent:

 ANNEX 9

Observacions

72

S'ha ajustat el nombre d'hores assignades d'acord amb el que estableix el punt 6 de l'apartat de fets d'aquesta Resolució.

73

No pertoca l'assignació d'hores d'acord amb el que estableix el punt 6 de l'apartat de fets d'aquesta Resolució.