Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 7608
Edicte de delegacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Amb motiu de la constitució de la nova Corporació municipal, es fa pública la Resolució dictada pel Sr. Batle de l'Ajuntament de Deià en data de 3 de juliol de 2019, sobre delegacions:

“RESOLUCIÓ DE BATLIA

DELEGACIONS

Lluís Enric Apesteguia Ripoll, batle de l'Ajuntament de Deià, fent ús de les atribucions que em són conferides, per la present

RESOLC

Primer.- NOMENAR com a delegats especials els regidors següents:

Delegada d'Urbanisme, Habitatge, Hisenda, Pressupost, Administració Digital, Igualtat i Cooperació per al Desenvolupament la Senyora Tamara Sauerschell Payeras.

Delegada de Cultura, Biblioteca Interculturalitat, Multilingüisme, Dinamització Social i Patrimoni la Senyora Maria Cristina López Martí.

Delegat de Joventut, Festes, Esports, Participació, Obres Públiques i Projectes el Senyor Josep Salas Jiménez.

Delegada de Residus i Reciclatge, Funció Pública, Policia, Protecció Civil, Manteniment, Cementiri i Benestar Animal la Senyora Gabriele Marianne Poppelreuter.

Segon.- Les delegacions especials es fan d'acord amb el que disposa l'article 43 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, en el seu punt 5 lletra b, relatives a un determinat servei. En aquest cas la delegació comprèn la direcció interna i la gestió dels serveis corresponents, així com l'assessorament a la batlia i la seva representació, però no inclou la facultat de resoldre mitjançant actes administratius que afectin a tercers.

Tercer.- PUBLICAR, de conformitat amb el que disposa l'article 44 del Reial Decret 2568/1986 de 28 de novembre, pel que s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- COMUNICAR aquesta Resolució a les regidores i al regidor afectats.

Cinquè.- DONAR COMPTE al Ple de l'Ajuntament d'aquesta resolució en la sessió extraordinària que es convoqui en compliment del que preveu l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.”

 

Deià, 12 de juliol de 2019

El Batle,  Lluís Enric Apesteguía Ripoll