Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

AGÈNCIA DE DEFENSA DEL TERRITORI DE MALLORCA

Núm. 7541
Decret de Delegació de Funcions al Director gerent de l'Agència de defensa del territori de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Presidenta de l'Agència de defensa del terriori de Mallorca, en data 22 de juliol de 2019, va dictar el següent decret: 

"Mitjançant Decret de Presidència de data 1 de desembre de 2017, es va nomenar com a Director gerent de l'Agència de defensa del territori de Mallorca el Sr. Bartomeu Tugores Truyol.

Atès el que disposa l'article 16.2 dels Estatuts de l'Agència de defensa del territori de Mallorca són funcions de la Presidència:

"...

e) Resoldre els expedients sancionadors per infraccions urbanístiques tramitats per l'Agència quan l'instructor o instructora del procediment proposi una sanció igual o inferior a 60.000 euros.

f) En general, corresponen al president o presidenta totes les restants atribucions resolutòries que no estiguin expressament conferides per aquests Estatuts a altres òrgans de l'Agència, i en concret en relació amb:

- Els procediments de responsabilitat patrimonial per actes de l'Agència.

- La reducció parcial de sancions recollida en l'article 176.2 de la LUIB.

- L'execució de resolucions judicials.”

D'acord amb el que disposa l'article 16.3 dels esmentats Estatuts:

“La Presidència pot delegar en el director o directora gerent l'exercici de les atribucions previstes en les lletres e) i f) de l'apartat anterior.”

Atès l'anterior i en ús de les atribucions conferides per l'article 16.3 dels Estatuts de l'Agència de defensa del territori de Mallorca, he dictat el següent:

DECRET

1r.- Delegar en el Director gerent de l'Agència de defensa del territori de Mallorca, l'exercici de les següents atribucions corresponents a la Presidència, recollides en els apartats e) i f) de l'article 16.2 dels Estatuts de l'Agència:

  1. Resoldre els expedients sancionadors per infraccions urbanístiques tramitats per l'Agència quan l'instructor o instructora del procediment proposi una sanció igual o inferior a 60.000 euros.

  2. Totes les restants atribucions resolutòries que no estiguin expressament conferides pels Estatuts a altres òrgans de l'Agència, i en concret en relació amb:

    1. Els procediments de responsabilitat patrimonial per actes de l'Agència.

    2. La reducció parcial de sancions recollida en l'article 176.2 de la LUIB.

    3. L'execució de resolucions judicials.

    4. La representació i defensa en actuacions judicials.

    5. Les funcions provisionalment exercides per la Presidència mentre el Consell de Direcció no es constitueixi tal com preveu l'article 13 dels Estatuts de l'Agència.

2n.- Comunicar als efectes oportuns el present Decret a l'interessat, als òrgans del Consell de Mallorca recollits en l'article 21.2 dels Estatuts de l'Agència, i als ajuntaments que han signat conveni amb aquesta.

3r.- Publicar aquest Decret per a general coneixement en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 29 de juliol de 2019

La Secretària de l'Agència, PS

(Decret Presidència CIM 1/9/09,

BOIB 133, de 12/9/09)

           Alicia M. Pérez Noguera