Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL D'ESCOLES D'INFANTS

Núm. 7590
Extracte de l’Acord de 29 de maig i 24 de juliol de 2019 de la Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma pel qual es convoquen subvencions en concepte de Bo escolar 2019-2020 (escolarització d’infants de 0 a 3 anys)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 468.451

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Datos Nacional de Subvenciones (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants:  http://www.palmaeduca.es/p_activitats/index.php?modulo=actividades&accion=actividad&id=328

 Primer. Beneficiaris.

Es consideraran beneficiaris de l'ajuda Bo Escolar els pares, mares o tutors legals dels infants matriculats en les escoles infantils que pertanyen al Registre Municipal d'Escoles d'Infants. La matrícula s'acredità mitjançant certificat de l'escola.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular les ajudes per a subvencionar les despeses de l'ensenyament dels infants escolaritzats en alguna de les entitats col·laboradores (escola d'infants inscrita en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants de Palma (R.M.E.I), que es trobin en situació socioeconòmica desfavorable i en las condiciones assenyalades a la convocatòria.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança Municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, de 26 de febrer del 2015.

Publicades al BOIB nº 35 de 12 de març del 2015.

Quarto. Quantia.

Import total de la convocatòria: 270.050 euros.

Import individual: El Bo Escolar constarà d'un talonari integrat per 11 unitats, i cada unitat correspondrà a l'import mensual derivat del resultat de la baremación obtinguda, fins al màxim de 130  € al mes.

Quint. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació serà des del dia següent de la publicació al B.O.I.B. fins al 13 de setembre, inclòs. Les persones que compleixin els requisits anteriors poden presentar la sol·licitud, juntament amb tota la documentació necessària, a l'entitat col·laboradora (escola infantil del Registre Municipal d'Escoles d'Infants del P.M.E.I) on estigui matriculat l'infant.

Durant el curs 19-20 i fora de termini, només s'estudiaran les sol·licituds que adjuntin un informe que acrediti que l'infant presenta necessitats específiques de recolzament educatiu.

 

Palma,  19 de juliol de 2019.

La gerent del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma

Tina Horrach Capó