Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 7588
Aprovació inicial de la modificació de l'ordenança de la remor i les vibracions e l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el 25 de juliol de 2019, adoptà entre d'altres el següent ACORD:

“Expedient 8330/2019. Modificació de l'Article 34.6 de l'ordenança de la remor i les vibracions e l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

Sotmesa a votació la proposta, per 14 vots a favor (7 del PSOE,  3 d'UNIDES PODEM, 2 de CIUDADANOS DE SANT JOSEP, 1 d'ARA EIVISSA – GUANYEM L'ESQUERRA i 1 de PxE), i 6 abstencions (5 del GRUP POPULAR i 1 de VOX ACTUA BALEARS)), és a dir per majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, s'ACORDA:

“PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació de l'artícle 34.6 de l'ordenança de la remor i les vibracions, publicada al BOIB núm. 40 de 28 de març de 2019, substituint l'expressió “... se tindrà que....“ per l'expressió “...es podrà..”.

Així on diu:

“6. En el cas d'infraccions tipificades com a molt greus, a l'inici de l'expedient sancionador s'hauran de prendre mesures provisionals i a la resolució de l'expedient caldrà aplicar la sanció econòmica corresponent i com a mínim una de les altres sancions previstes en aquest article per infraccions molt greus.”

Haurà de dir:

“6. En el cas d'infraccions tipificades com a molt greus, a l'inici de l'expedient sancionador es podran adoptar mesures provisionals i a la resolució de l'expedient es tindrà d'aplicar la sanció corresponent.”

SEGON.- Sotmetre l'acord d'aprovació inicial a informació pública, previ anunci a la secció corresponent del BOIB i a la web municipal, per un termini no inferior a 30 dies segons el que disposa l'article 102 de la Llei 20/2006 Municipal i de règim local de les Illes Balears, en que la veïnat i les persones legítimament interessades poden examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions u observacions.

TERCER.- Sol·licitar a l'Institut de la Dona dependent del Govern de les Illes Balears l'emissió de l'informe preceptiu d'Impacte de Gènere, previst a l'Art. 7.g de la Llei 12/2006, de 20 de setembre de la CAIB, per que en el seu cas faci les observacions que s'hauran d'incorporar al text de l'ordenança.

QUART.- Donar audiència prèvia a les associacions veïnals i de defensa de les persones consumidores i usuàries establertes en el seu àmbit territorial que estiguin inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i les finalitats de les quals guardin relació directa amb l'objecte de la disposició.

CINQUÈ.- Resolució de les reclamacions, objeccions o observacions i aprovació definitiva pel Ple. Si no s'ha presentat cap reclamació o suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'ha d'entendre definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés.”

La qual cosa es publica per a general coneixement.

 

Sant Josep de sa Talaia, 26 de juliol de 2019

L'alcalde Josep Marí Ribas.