Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, CULTURA I IGUALTAT

Núm. 7569
Anunci de la Secretaria General de la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat en virtut del qual se citen a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (PO 184/2019) contra la resolució de modificació dels Estatuts del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Davant la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears s'ha presentat un recurs contenciós administratiu contra la resolució de modificació dels Estatuts del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears. El recurs contenciós administratiu es tramita pel procediment ordinari núm. 184/2019.

En data 23 de juliol de 2019, la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat ha dictat la Resolució per la qual s'ordena que es trameti l'expedient administratiu de modificació dels Estatuts del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de les Illes Balears i, en relació amb l'anterior, dels recursos de reposició 1 a 9/2019, acumulats en un únic expedient, al Tribunal Superior de Justícia i que se citin a termini les persones interessades.

D'acord amb l'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i els articles 40 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, mitjançant aquest anunci se citen a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu esmentat per tal que es puguin personar com a demandades en el termini de nou (9) dies.

Així mateix, es comunica a les persones interessades que els demandats citats legalment poden comparèixer a les actuacions judicials dins el termini concedit. Si ho fan posteriorment, se'ls ha de considerar com a part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continua el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-los, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena.

 

Palma, 24 de juliol de 2019

La secretària general María Asunción Sáez Amer