Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 7553
Convocatòria per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament de Pollença a les associacions de caire social per a l’any 2019.(BDNS NÚM. 468309)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament de Pollença a les associacions de caire social per a l'any 2019. 

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de les bases es pot consultar en el BOIB d'aquest mateix dia. 

OBJECTIU

Els objectius d'aquesta convocatòria són:

  • Fomentar, impulsar i incentivar l'organització i el desenvolupament d'activitats i programes en matèria de serveis socials directament en el municipi de Pollença.
  • Fomentar el teixit associatiu de les entitats de caire social amb seu o representació al municipi de Pollença, mitjançant la realització d'actuacions per a donar visibilitat al treball que realitzen.
  • Sensibilitzar als ciutadans/es envers el treball de les entitats i associacions.
  • Donar un suport a les entitats per part de l'Ajuntament de Pollença, cobrint part de les despeses que aquestes actuacions generin.

Beneficiaris 

Poden sol·licitar una ajuda en el marc d'aquesta convocatòria les associacions o entitats de caire social sense ànim de lucre constituïdes legalment com a tals, registrades i amb seu o representació al municipi de Pollença.

Àmbit d'aplicació

Podran ser objecte de subvenció els projectes o activitats que hagin dut a terme les entitats sense ànim de lucre que compleixin els requisits descrites a aquestes bases i que s'hagin dut a terme entre l'1 de desembre de 2018 i el 30 de novembre de 2019.  

Les activitats a subvencionar:

4.1 Activitats  d'intervenció directa als/les ciutadans/es de Pollença que es duguin a terme tant dins com a fora del municipi.

4.2 Activitats de caràcter preventiu i formatiu adreçades a la població que s'atén dins o fora de Pollença, tant si l'entitat té seu o representació al municipi.

4.3 Activitats de sensibilització directament a la població de Pollença, dels projectes/activitats que duguin a terme l'entitat amb seu o representació al municipi. Aquests projectes poden ser d'àmbit local, autonòmic, nacional o internacionals. 

No seran subvencionables els programes que promoguin qualsevol forma de discriminació ni programes amb finalitat lucrativa.

Les despeses que seran subvencionables són:

* Despeses per a l'adquisició de materials per a la realització de les activitats.

* Despeses per a la difusió de les activitats o del projecte.

* Despeses de personal contractat per al desenvolupament de les activitats per a les quals se sol·licita la subvenció.

Queden excloses del procediment de concessió dels ajuts establerts en aquesta convocatòria les despeses relacionades amb obres, despeses d'assegurances relacionades amb l'activitat a subvencionar i l'arrendament dels locals.

 

Bases reguladores

Bases publicades en el BOIB de data d'avui.

Import

L'import màxim que es destina a la convocatòria és de 39.000€, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 231 48040 del vigent Pressupost General de l'Ajuntament per a l'exercici 2019.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds serà de deu (10) dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOIB, al tauler d'anuncis i al lloc web de l'Ajuntament.

 

Pollença, 26 de juliol de 2019

El Batle,

Bartomeu Cifre Ochogavia