Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 7494
Resolució per la qual es delega ordenar la publicació d’edictes del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

El dia 22 de juliol de 2019 aquest conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ha adoptat la Resolució següent:

"Antecedents

L'apartat b) de l'article 1 del Decret pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca de 16 de juliol de 2019 (BOIB núm. 99, de 18 de juliol de 2019) diu que els consellers executius i les conselleres executives tenen l'atribució d'ordenar la publicació de les resolucions i els edictes, en relació amb les matèries pròpies del departament, en publicacions oficials i altres mitjans de comunicació social.

El segon paràgraf de l'article 1 del vigent Decret pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca preveu que els consellers executius i les conselleres executives poden delegar l'ordre de publicació de les resolucions i els edictes abans esmentats en favor de les persones responsables de les secretaries tècniques i de les direccions insulars.

Per tant,

RESOLC:

1. Delegar l'atribució de l'ordre de publicació de les resolucions i els edictes en relació amb la matèria pròpia del Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local en la persona titular de la Secretaria Tècnica del Departament, així com en les persones que la substitueixin per als supòsits de malaltia o absència legal o reglamentària.

Aquesta delegació no afecta la signatura de les notificacions de les resolucions dels consellers i les conselleres executives, així com dels acords del Consell Executiu, delegades en favor dels caps de servei d'acord amb el Decret de 16 d'abril de 2014 i successives modificacions.

En tot cas, correspon a aquests caps de servei remetre telemàticament els edictes al BOIB.

2. Aquesta Resolució comença a vigir el mateix dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears."

 

Palma, 23 de juliol de 2019

El conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

Jaume Alzamora Riera