Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 7474
Acord del Ple del Consell Insular de Menorca de caràcter extraordinari de 22 de juliol de 2019, relatiu a la creació i determinació de la composició de les comissions informatives permanents (exp. 0337-2019-1)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conformement amb el que estableix l'art. 18, en relació amb el 97 i següents del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca;

El Ple, per majoria, adoptà l'acord següent:

Primer. Crear les comissions informatives permanents següents:

a) COMISSIÓ INFORMATIVA DE CULTURA, BENESTAR SOCIAL i ESPORTS: l'àmbit de la seva actuació comprendrà les matèries de serveis socials en general, seguretat social, salut, menors, família, patrimoni històric, cultura, educació, joventut, esports i ajuda humanitària.

b) COMISSIÓ INFORMATIVA D'ECONOMIA, TERRITORI I SERVEIS GENERALS: l'àmbit de la seva actuació comprendrà les matèries de serveis generals, treball i formació, turisme, ordenació del territori, urbanisme, activitats classificades i catalogades, mobilitat, medi ambient, agricultura, ramaderia, pesca, caça, recursos cinegètics, denominacions d'origen, comerç i artesania, règim local i cooperació local, així com totes aquelles matèries no atribuïdes a cap altra comissió informativa.

Segon. Distribuir la representació dels grups polítics que formen la corporació en cada comissió de la manera següent:

3 consellers del Grup PSOE Menorca

3 consellers del Grup Popular

2 consellers del Grup Més per Menorca

1 consellera del Grup Unides Podem

1 conseller del Grup Ciudadanos - Partido de la Ciudadania

Tercer. Les comissions informatives permanents decidiran sobre llurs respectives presidències efectives mitjançant elecció en el seu si, a fi que la presidenta de la corporació pugui efectuar la delegació prevista en l'art. 99 en relació amb l'article 77 del Reglament orgànic del Consell insular de Menorca.

Quart. El règim de les reunions de caràcter ordinari de les comissions informatives permanents serà mensual, i es tindran a les 13 h dels dies que a continuació s'assenyalen:

- COMISSIÓ INFORMATIVA DE CULTURA, BENESTAR SOCIAL I ESPORTS: 1r dilluns.

- COMISSIÓ INFORMATIVA D'ECONOMIA, TERRITORI I SERVEIS GENERALS: 2n dilluns.

 

Maó, 24 de juliol de 2019

Per delegació de la presidenta,

La secretària Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)