Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 7470
Correcció d’errades a la publicació de la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 10 de juliol de 2019 per donar compliment, per al curs 2019-2020, a l’apartat onzè de l’Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d’aprovació de l’Acord de reprogramació de l’Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l’ensenyament privat concertat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.  Al BOIB núm. 99, de 18 de juliol de 2019, es va publicar la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 10 de juliol de 2019 per donar compliment, per al curs 2019-2020, a l'apartat onzè de l'Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d'aprovació de l'Acord de reprogramació de l'Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l'ensenyament privat concertat de les Illes Balears.

2.  S'ha advertit una errada al punt quart d'aquesta Resolució, en què el termini establert perquè els interessats presentin les al·legacions s'hi expressa en dies naturals quan s'hauria d'expressar en dies hàbils. Aquesta errada té efectes jurídics atès que escurça el termini de presentació d'al·legacions.

Fonaments de dret

1.  L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les administracions públiques estableix que les administracions públiques poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2.  L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears determina que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; com també, que la rectificació d'errors ha d'especificar, si n'és el cas, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.  Corregir l'errada advertida al punt quart de la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 10 de juliol de 2019 per donar compliment, per al curs 2019-2020, a l'apartat onzè de l'Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d'aprovació de l'Acord de reprogramació de l'Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l'ensenyament privat concertat de les Illes Balears, en el sentit següent:

Allà on diu:

4. Concedir als interessats un termini de deu dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè puguin formular les al·legacions que considerin adients, que s'han d'adreçar a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, juntament amb la documentació acreditativa que les fonamenti, si escau.

Ha de dir:

4. Concedir als interessats un termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè puguin formular les al·legacions que considerin adients, que s'han d'adreçar a la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, juntament amb la documentació acreditativa que les fonamenti, si escau.

2.  Establir que el termini per a la presentació d'al·legacions a la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 10 de juliol de 2019, esmentada al punt anterior, és de deu dies hàbils comptadors a partir del dia 18 de juliol de 2019.

3.  Ordenar la publicació d'aquesta correcció d'errades al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 22 de juliol de 2019

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla