Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 7468
Decret de la presidenta del Consell Insular de Menorca núm. 447/2019 de 24 de juliol, relatiu a la delegació de la presidència del Consorci de Residus i Energia de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Els articles 7 i 15 dels estatuts del Consorci de Residus i Energia de Menorca, estableixen que la presidència correspon a la persona que exerceixi el càrrec de president/a del Consell Insular de Menorca, però que la podrà delegar en qualsevol conseller o consellera.

Per coherència amb el sector de matèries que té encomanades el Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular, consider convenient delegar la presidència del Consorci de Residus i Energia de Menorca en la consellera executiva que encapçala aquest departament.

Atès que per Decret de Presidència núm. 422/2019, de 9 de juliol, es va designar la consellera Maite Salord Ripoll consellera executiva de Medi Ambient i Reserva de Biosfera d'aquest Consell Insular;

RESOLC

Primer. Delegar la presidència del Consorci de Residus i Energia de Menorca en la consellera executiva cap del Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, senyora Maite Salord Ripoll.

Segon. Notificar aquesta resolució a les persones interessades i publicar el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que tengui efectes des de la data en què s'hagi dictat.

Tercer. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tenguí.

 

Maó, 24 de juliol de 2019

Per delegació de la presidenta,  La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol )

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)