Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 7455
Delegació de l’alcalde en les regidories per àrees geogràfiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es fa públic el Decret núm. 2038, de 12 de juliol de 2019, de delegació de l'alcalde en regidors per àrees geogràfiques.

Vist allò establert a l'article 43.5.c) del ROF, sobre possibilitat de nomenar regidors i regidores per àmbits geogràfics (districtes), com a coordinadors de zona, amb responsabilitats executives atorgades per l'Alcaldia, i per a una major i millor gestió municipal,

Vist que això millorarà la gestió municipal.

Ateses les competències d'aquesta Alcaldia,

DISPÒS:

 

PRIMER. Nomenar regidors i regidores per àmbits geogràfics (districtes), com a coordinadors de zona, amb responsabilitats executives atorgades per l'Alcaldia, les següents persones:

- Sra. Neus Mateu Roselló, àrea geogràfica del nucli de Sant Antoni, de la zona compresa entre carrer de Sant Rafel i el carrer del Bisbe Torres, el carrer de Madrid i el front marítim.

- Sra. María Ribas Boned, àrea geogràfica de la zona compresa entre el camí des Regueró, Es Molí, Ca n'Obrador i Sa Serra fins als límit del municipi amb Sant Josep de Sa Talaia.

- Sr. Francisco Cardona Ramón, àrea geogràfica de Sant Rafel.

- Sr. Javier Jiménez Zafra, àrea geogràfica de Cala Gració, Cap Negret, i la trama urbana de ponent de l'avinguda Isidor Macabich i carrer Madrid.

- Sra. María Ramón Boned, àrea geogràfica de Sa Vorera, Buscastell, Forada, Cas Ramons, Can Germà, Cala Salada.

- Sr. Miguel Tur Contreras i Sr. José Ramón Martín Marí, àrea geogràfica de Can Guillemó, Can Tomàs, Can Pujolet, Ses Païsses i Can Bonet.

- Sr. David Márquez Boza, àrea geogràfica compresa entre el costat sud del carrer Johann Sebastian Bach, el costat de ponent del carrer Londres, tret de la zona competència de la Sra. Neus Mateu Roselló.

- Sra. María García Riera, àrea geogràfica de Santa Agnès de Corona.

- Sr. Joan Torres Costa, àrea geogràfica de Sant Mateu d'Albarca.

SEGON. Notificar el Decret present als regidors i regidores concernits, tot tenint efectes des de l'endemà del dia de la seua signatura, sense perjudici del fet que cal publicar-lo en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER. Donar compte del Decret present al Ple de l'Ajuntament, en la sessió extraordinària que es convoqui en compliment del disposat en l'article 38 del ROF, tot això a l'efecte que quedi assabentat del seu contingut.

Ho mana i signa el Sr. Alcalde, de la qual cosa, jo, el Secretari, don fe.

 

Sant Antoni de Portmany, 20 de juliol de 2019.

L'alcalde, Marcos Serra Colomar