Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 7410
Règim d'indemnitzacions i assistències per als membres de la Corporació. Assignació de dotacions als grups polítics municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària celebrada dia 2 de juliol de 2019, va adoptar l'acord relatiu a l'assignació de dotacions als grups polítics municipals, règim d'indemnitzacions i assistències per als membres de la Corporació que, en la seva part bastant, diu: 

Primer.- Establir, amb efectes de dia 22 de juny de 2019, el següent règim d'assistències:

a) Els membres de la Corporació percebran per l'assistència efectiva a les sessions dels òrgans municipals de que formin part les quanties íntegres següents, en límit anual màxim:

Tinents de Batle amb delegacions:       18.000,00 €

Regidors amb delegació:                      16.800,00 €

Regidors Portaveus sense delegació:     8.400,00 €

Regidors sense delegació:                      7.200,00 €  

b) Les anteriors assignacions no seran actualitzades anualment.

c) Els regidors i regidores que el Ple municipal hagi declarat o declari en situació de dedicació exclusiva o parcial únicament percebran la seva retribució, per la qual cosa no podran percebre les anteriors indemnitzacions a partir en què tingui efectes l'esmentada declaració de dedicació.

Segon.- Establir el règim d'indemnitzacions següent:

Tots els membres de la Corporació, inclosos els que exerceixen càrrecs en règim de dedicació exclusiva o parcial,  percebran indemnitzacions per les despeses efectives, documentalment justificades, que s'ocasionin en l'exercici dels seus càrrecs, segons les normes d'aplicació general de les Administracions Públiques i les que en desenvolupament d'aquestes acordi el Ple de la corporació.  

Per a procedir al seu pagament serà necessària la declaració de l'interessat sobre l'itinerari i la gestió realitzada conformada pel Sr. Batle. 

Tercer.-  Fixar, amb efectes d'1 de juliol de 2019, una dotació econòmica als grups polítics municipals que es constitueixin en aquesta nova Corporació municipal, que estarà conformada pels següents components fixos i variables, i significar als grups polítics municipals que, de conformitat amb el que estableix l'article 73.3 de Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL), aquestes assignacions no es poden destinar al pagament de remuneracions de personal de qualsevol tipus ni a l'adquisició de béns que puguin constituir actius fixes de caràcter patrimonial, i que els grups hauran de dur una comptabilitat específica de la seva assignació que hauran de posar a disposició del Ple sempre que aquest així ho demani.

a) Dotació als grups municipals:

-  Un component fix, idèntic per a tots els grups, consistent en la quantia de 1.200,00 €/grup/anual.

- Un component variable, en funció del nombre de membres de cada grup, consistent en la quantitat de 700,00 €/regidor/anual.

b) Les anteriors assignacions no seran actualitzades anualment.

Quart.- Publicar íntegrament el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i en el tauler d'edictes de la Corporació, de conformitat amb l'article 75.5 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL), als efectes oportuns.

L'anterior acord es publica íntegrament per al coneixement general conformement estableix l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) i demés disposicions legals vigents.

  

Pollença, 10 de juliol de 2019

El Batle

Bartomeu Cifre Ochogavía