Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 7406
Relació de càrrecs amb dedicacions i retribucions corresponents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament Ple, en sessió extraordinària celebrada dia 2 de juliol de 2019, va adoptar l'acord relatiu a la relació de càrrecs que s'exerciran en règim de dedicació exclusiva i parcial, així com les corresponents retribucions per l'exercici efectiu dels mateixos,  que, en la seva part bastant, diu: 

Primer.- Determinar el règim de dedicació exclusiva o parcial per als següents càrrecs així com les corresponents retribucions per l'exercici efectiu dels mateixos:

Càrrec

            Dedicació

      Retribucions anuals

Batle - President

Exclusiva

53.000, 00 €

1r Tinent de Batle

Delegat de l'àrea de Serveis Generals, Mercat i Festes Port de Pollença

Delegació especial Port

Exclusiva

46.000, 00 €

3ª Tinent de Batle

Delegada de l'àrea de Benestar Social; Residència Social i Igualtat

Exclusiva

46.000, 00 €

4ª Tinent de Batle

Delegada de Medi Ambient; Administració electrònica i comunicacions i Turisme

Parcial al 75%

34.500, 00 €

Segon.- Les retribucions anuals brutes dels regidors i regidores amb dedicació parcial al 75%, atenent a la tasca de govern que requereixen aquests càrrecs públics, serà la proporcional al nombre d'hores de dedicació efectiva corresponent a un règim de dedicació mínima necessària de dit percentatge sobre la jornada completa setmanal per a la percepció de dites retribucions. 

Tercer.- Les quanties abans esmentades es percebran en catorze pagues corresponents a dotze pagues mensuals i dues pagues extraordinàries de juny i desembre.

Les retribucions fixades s'incrementaran cada any, si procedeix, en la quantitat que estableixi la Llei de Pressuposts Generals de l'Estat per a retribucions dels membres de les Corporacions Locals /personal del sector públic sense necessitat de nou acord plenari.

Quart. - Donar d'alta en el règim general de la Seguretat Social els membres de la corporació que exerceixin tals càrrecs en règim de dedicació exclusiva o parcial, assumint  l'Ajuntament el pagament de les quotes empresarials que corresponguin, essent la seva percepció incompatible amb la de qualsevol altra retribució amb càrrec als pressuposts de les Administracions Públiques i dels ens, organismes autònoms i empreses d'elles dependents i qualsevol altra que així determini la legislació vigent.

Cinquè.- Autoritzar la despesa en la quantia necessària per fer front al pagament de les retribucions previstes així com als costs de afiliació i cotització a la Seguretat Social, amb efectes de dia 22 de juny de 2019 per a tots els càrrecs abans transcrits, de conformitat amb la Resolució de Batlia núm. 513/2019 i la Resolució de Batlia núm. 515/2019, respectivament,  excepte el càrrec de 4ª Tinent de Batle – Regidora Delegada de Medi Ambient, Administració Electrònica i comunicacions i Turisme que serà amb efectes de dia 1 de juliol de 2019 i el càrrec de Batle-President que serà amb efectes de dia 6 de juliol de 2019, respectivament..

Sisè.- Publicar íntegrament el present acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i en el tauler d'edictes de la Corporació, de conformitat amb l'article 75.5 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL), i en el portal de transparència de l'Ajuntament, de conformitat amb el disposat en l'article 8.1 f) de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

L'anterior acord es publica íntegrament per al coneixement general conformement estableix l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LBRL) i demés disposicions legals vigents.

Pollença, 10 de juliol de 2019

El Batle

Bartomeu Cifre Ochogavía