Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 7387
Aprovació definitiva modificació del Reglament de la Junta Local de Fornells

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent transcorregut el termini d'exposició al públic de l'acord d'aprovació inicial, pel Ple extraordinari que es va celebrar el passat 22 de maig de 2019, de la modificació del Reglament de la Junta Local de Fornells.

I no havent-se presentat reclamacions, aquest acord queda elevat a definitiu, d'acord amb el que disposa la Llei de Bases de Règim Local vigent .

Contra aquesta aprovació definitiva es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, o qualsevol altre recurs que se consideri pertinent.

A continuació es transcriu íntegrament la modificacióde l'apartat 4 de l'article 8 del Reglament:

4.- El Plenari estarà integrat per cinc vocals que seran nomenats per l'Alcaldia a proposta dels partits polítics amb representació a l'àmbit de la Junta Local de Fornells (empadronats a Fornells o Ses Salines). S'aplicarà el sistema d'Hondt per determinar el nombre de vocals que pot proposar cada partit en funció del resultats electorals en la mesa de Fornells i Ses Salines, si està diferenciada o a les dues meses de Fornells si no hi estassin.

Els cinc vocals proposats no poden ser regidors de la Corporació; obligatòriament han d'haver estat empadronats al nucli de Fornells o Ses Salines almenys 1 any abans del dia en que se celebren les eleccions municipals; han de ser majors d'edat; no han d'estar inclosos a alguna causa de inelegibilitat o incompatibilitat prevista per la legislació de règim local per al desenvolupament del càrrec de regidor.

 

Es Mercadal, 17 de juliol de 2019

El batle

Francesc Ametller Pons