Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 7235
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 439/2019 de 17 de juliol, relatiu a la modificació de l’estructura interna d’alguns departaments

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès el decret núm. 421 de 9 de juliol dictat per aquesta presidència relatiu a la creació dels departaments ( BOIB núm. 93 Ext de 9.7.2019 i el Decret de presidència 423 de 10 de juliol, relatiu a la determinació de l'estructura interna dels departaments ( BOIB núm. 94 d'11.7. 2019; correcció d'errates BOIB núm. 96 d'13.7. 2019).

Atesa la proposta de modificació efectuada per la consellera executiva d'Ocupació, Habitatge i Cooperació local.

De conformitat amb les atribucions que em confereix la normativa vigent, en particular, la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, i, en el marc d'aquesta, el Reglament orgànic d'aquesta institució amb vista a la determinació de l'estructura orgànica del Consell Insular de Menorca,

RESOLC:

Primer. Aprovar la modificació de l'organització interna del departament d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local que s'estructurarà en les següents direccions insulars, amb la indicació que, les àrees i els serveis que no s'incloguin en l'àmbit de gestió respectiu, els gestionarà directament el conseller executiu o la consellera executiva cap del departament:

Departament d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local;

a) Direcció insular d'Ocupació, Innovació i Cooperació Local: gestionarà les matèries de règim local, cooperació local i assistència a municipis, el servei de prevenció i extinció d'incendis i salvament, i les actuacions en matèria d'emergències i protecció civil. També gestionarà el servei de protecció animal. Així mateix gestionarà les actuacions que es duguin a terme en matèria d'ocupació i formació. També gestionarà els projectes d'innovació i tecnologia.

b) Direcció insular d'Habitatge, Participació Ciutadana i Voluntariat: implementarà les polítiques de participació ciutadana i voluntariat, i les actuacions que dugui a terme el Consell Insular en matèria d'habitatge.

Segon. Derogar totes les disposicions de rang igual o inferior que s'oposin al que estableix aquest decret.

Tercer. Que es publiqui el contingut d'aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per tal que tengui efecte des del dia que es publiqui.

Quart. Que se'n doni compte al Ple en la primera sessió que tengui .

 

Maó, 17 de juliol de 2019

Per delegació de la presidenta,  La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol)

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)