Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 6914
Aprovació definitiva de l’Ordenança fiscal núm. 01/2019, reguladora de la taxa per a la prestació de serveis, realització d’activitats i d’ús a edificis i instal·lacions municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Son Servera, en sessió ordinària de dia 21 de març de 2019, va aprovar inicialment l'Ordenança fiscal núm. 01/2019, reguladora de la taxa per a la prestació de serveis, realització d'activitats i d'ús a edificis i instal·lacions municipals i es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 44, de 6 d'abril de 2019 perquè, en un termini de trenta dies, els veïns i les persones legítimament interessades poguessin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions. Igualment es va donar audiència a les associacions establertes en l'àmbit territorial del municipi de Son Servera que es troben inscrites en el registre municipal d'associacions veïnals i les finalitats de les quals guarden relació directa amb l'objecte de la disposició, per un termini de deu dies.

Finalitzat el termini d'exposició pública als interessats, així com el termini d'audiència a les associacions relacionades directament amb l'objecte de la disposició, sense que s'hagin formulat reclamacions, objeccions o observacions, s'entén definitivament aprovada l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la prestació de serveis, realització d'activitats i d'ús a edificis i instal·lacions municipals i en compliment del previst a l'article 103, de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local, es publica el text íntegre de la mateixa, que és el següent:

“ORDENANÇA FISCAL NUMERO 01/2019

TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS, REALITZACIÓ D'ACTIVITATS I D'US A EDIFICIS I INSTAL.LACIONS  MUNICIPALS

FONAMENT LEGAL

De conformitat amb l'article 20 del RD Legislatiu 2/2004, s'estableix una taxa per a prestació de serveis i realització d'activitats, instal·lacions o de terrenys municipals.

FET IMPOSABLE

Constitueix el fet imposable d'aquesta taxa l'activitat municipal derivada de la prestació de serveis i/o realització d'activitats en edificis o instal·lacions de l'Estació de Son Servera, el quals es troba cedit durant un termini de 12 anys i de terrenys aparcaments caravanes.

SUBJECTES PASSIUS

Son subjectes passius de la taxa les persones físiques o jurídiques i les entitats  a les que es refereix l'article 35.4 de la Llei General Tributària que sol·licitin qualsevol dels serveis, prestacions o activitats previstes en aquesta ordenança.

QUOTA TRIBUTARIA

La quantia de la taxa serà:

Quota diària. 15.62 euros

BENEFICIS TRIBUTARIS

En aplicació d'aquesta taxa no s'admetrà cap exempció ni cap benefici tributari, a excepció dels expressament prevists a les normes legals o derivades de l'aplicació dels tractats internacionals.

ACREDITACIÓ

S'acredita la taxa i sorgeix l'obligació de pagament quan es sol·licitin els serveis o activitats que es relacionen a la present taxa.

 

NORMES DE GESTIÓ

La taxa s'exigirà en règim d'autoliquidació. El pagament de la taxa es farà a l'Ajuntament, mitjançant l'entrega del corresponent justificant de pagament.

INFRACCIONS I SANCIONS

En tot el relatiu a les infraccions tributaries i la seva qualificació, així com les sancions que les mateixes correspongui en cada cas, s'aplicaran les normes contingudes a la Llei General Tributari i al Reglament General de Recaptació.

DISPOSICIÓ FINAL.

La present Ordenança entrarà en vigor a partir de la seva publicació en BOIB, atès l'article 17.4 del RD legislatiu 2/2004, continuant la seva vigència fins la seva derogació  o modificació.  

  

Son Servera, 9 de juliol de 2019

La batlessa

Natalia Troya Isern