Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 6761
Decret de la Presidència, en funcions, del Consell de Mallorca pel qual s’accepta la renúncia d’una alt càrrec

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president, en funcions, del Consell Insular de Mallorca, el dia 3 de juliol de 2019, ha resolt:

«Fets

El dia 2 de juliol de 2019, la senyora Magdalena Gelabert Horrach, directora insular de Menors i Família, ha presentat la renúncia al càrrec, amb efectes de dia 5 de juliol de 2019.

Fonaments de dret

En l'article 41 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca (ROCM), aprovat pel Ple dia 12 d'abril de 2018 (BOIB núm. 89, de 19 de juliol de 2018) les persones titulars dels òrgans directius són nomenades lliurement per la Presidència, a proposta de la persona titular del departament, d'acord amb criteris de competència professional i experiència, sense que, ateses les funcions d'aquests òrgans, hagin de reunir la condició de personal funcionari.

Resolució

Per tant, resolc:

1. Acceptar la renúncia de la directora insular de Menors i Família, Sra. Magdalena Gelabert Horrach, amb efectes de dia 5 de juliol de 2019, i agrair-li els serveis prestats.

2. Comunicar que, d'acord amb el que es preveu en l'art. 41.4 del Reglament orgànic del Consell de Mallorca, ha de presentar les declaracions de béns i d'activitats que li correspon fer amb motiu del cessament

3. Notificar aquesta resolució a la persona interessada i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la Seu electrònica del Consell Insular de Mallorca.

4. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.»

 

Palma, 3 de juliol de 2019

El secretari general

Jeroni M. Mas Rigo