Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MODERNITZACIÓ I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 6759
Resolució de la consellera executiva de Modernització i Funció Pública, en funcions, per la qual es realitza una modificació de la convocatòria per constituir dues borses de la subescala, classe o categoria de tècnic-a superior de selecció publicada al BOIB 56 de dia 27 d’abril de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Us comunic que la consellera executiva de Modernització i Funció Pública del Consell de Mallorca, en el dia d'avui ha resolt:

Antecedents

1. En data 27 d'abril de 2019 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 56 la Resolució de la consellera de Modernització i Funció Pública, de data 23 d'abril de 2019, relativa a la convocatòria per constituir dues borses de la subescala, classe o categoria de tècnic-a superior de selecció pel procediment extraordinari i per l'específic de selecció respectivament, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, per a cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del Consell de Mallorca.

2. El termini de presentació d'instàncies a aquesta convocatòria era de dia 29 d'abril a dia 20 de maig de 2019.

3. El dia 14 de maig va tenir entrada en el registre general del Consell de Mallorca una sol•licitud contra la Resolució esmentada, en la qual es demana la inclusió de la llicenciatura en Psicopedagogia d'acord amb les competències reconegudes a nivell d'Unió Europea com a estudis per accedir a la convocatòria.

4. En data 3 de juliol de 2019, el President del Consell de Mallorca, en funcions, va dictar un Decret de resolució pel qual s'estima aquest recurs...” ...Per tot això, informo que la Llicenciatura de Psicopedagogia acredita els coneixements i les competències professionals necessàries per a desenvolupar les funcions de la categoria de tècnic -a superior de selecció.”

5. Aquesta modificació afecta a la convocatòria de dia 27 d'abril de 2019 de Tècnic-a superior de selecció, per tant, es retrotreuen les actuacions d'aquest procediment al moment de la publicació de la convocatòria per tal d'iniciar una de nova amb la inclusió de les següents titulacions:

 - Llicenciatura en Psicopedagogia

- Grau o títol que habiliti per l'accés al Màster en Psicopedagogia juntament amb el Màster Universitari en Psicopedagogia

6.  A dia d'avui encara no s'ha publicat la llista de persones admeses i excloses al procediment.

Fonaments

1. L'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, en matèria de  nomenament de funcionari interí, i d'acord amb el que s'estableix en l'article 4 del Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, que regula el procediment extraordinari, quan es preveu que una borsa pot quedar exhaurida abans de constituir-se la nova borsa del procediment ordinari, o no n'hi ha cap d'anterior que disposa de persones aspirants, i es preveu la necessitat de cobrir vacants, s'ha de fer una convocatòria pública de concurs per a constituir-la amb les persones aspirants que compleixin els requisits exigits per a ocupar els llocs de treball o exercir les funcions de la subescala, classe o categoria de la borsa a la qual opten i superin el nivell mínim exigit a aquest efecte en la convocatòria, ordenades d'acord amb el barem que s'estableix en cada cas.

2. Atesa la conveniència d'aplicar els mateixos criteris per a la selecció de personal laboral de la corporació.

Per tot això, dict la següent

 

RESOLUCIÓ

1. Modificar la convocatòria per constituir dues borses de la subescala, classe o categoria de Tècnic-a superior de selecció, convocades mitjançant resolució de la consellera executiva del Departament de Modernització i Funció Pública de dia 23 d'abril de 2019 i publicada al BOIB núm. 56 de dia 27 d'abril de 2019.

2. Iniciar una nova convocatòria per constituir dues borses de la subescala, classe o categoria de Tècnic-a superior de selecció amb la inclusió de les següents titulacions a l'apartat de titulació d'accés de l'Annex I de la convocatòria:

 - Llicenciatura en Psicopedagogia

- Grau o títol que habiliti per l'accés al Màster en Psicopedagogia juntament amb el Màster Universitari en Psicopedagogia

3. Donar un termini de 15 dies per a la presentació d'instàncies a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució al BOIB.

4. No caldrà que les persones aspirants que hagin presentat instàncies a la convocatòria publicada al BOIB núm. 56 de dia 27 d'abril de 2019 les hagin de tornar a presentar, sense perjudici que, dins el nou termini assenyalat, puguin adjuntar més mèrits amb una nova instància.

5. Ordenar a la Direcció Insular de Funció Pública que iniciï els tràmits i publiqui al BOIB aquesta resolució .

6. Donar trasllat d'aquesta resolució als sindicats integrats en la Mesa General conjunta de Personal Funcionari i Laboral, publicar-la al tauler d'edictes de la Llar de la Infància (C/ del General Riera, 113 de Palma) i a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

7. Comunicar al Servei d'Ocupació de les Illes Balears la publicació d'aquesta convocatòria, perquè en faci la difusió oportuna.

Contra aquesta Resolució que no posa fi a la via administrativa es pot interposar el recurs d'alçada davant la Presidència del Consell de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució al BOIB.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Un cop transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució, es pot interposar-se el recurs contenciós administratiu, contra la desestimació presumpta del recurs d'alçada, sense limitació temporal, mentre no hi hagi resolució expressa.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que es consideri pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 4/1999, de 13 de gener, de modificació de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.”

 

Palma, 5 de juliol de 2019

El secretari tècnic de Modernització i Funció Pública

Joan Gaspar Vallori Guayta

Per delegació de la Consellera Executiva

(BOIB Núm. 117 de 04-08-2015)