Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 6728
Aclariment de la convocatòria de subvencions 2019 per dur a terme obres d'inversió de competència municipal, l'adquisició de vehicles i d'immobles per a la prestació de serveis de competència municipal, i sufragar honoraris de redacció de projectes i de direcció d'obres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la secció III del Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 50, de dia 18 d'abril de 2019, es va publicar l'aprovació de la convocatòria de subvencions 2019 per dur a terme obres d'inversió de competència municipal, l'adquisició de vehicles i d'immobles per a la prestació de serveis de competència municipal, i sufragar honoraris de redacció de projectes i de direcció d'obres.

A la secció V d'aquest mateix BOIB es va publicar un extracte d'aquesta convocatòria.

Atès que s'ha detectat que hi ha alguns punts de l'extracte que no coincideixen amb el text de la convocatòria, es fa a saber que el document que s'ha de tenir en compte davant aquesta discordança és la convocatòria de subvencions 2019 publicada a la secció III.

Així mateix, es recorda que el termini per acollir-se a aquesta convocatòria de subvencions acaba el dia 19 d'agost de 2019 en virtut de la modificació aprovada, arran de les eleccions locals i autonòmiques, dels terminis de presentació de sol·licituds i de finalització de les actuacions de la convocatòria 2019 publicada en el BOIB núm. 70, de dia 25 de maig de 2019.

  

Palma, 4 de juliol de 2019

  

La secretària tècnica de Desenvolupament Local.

(Per delegació del conseller de Desenvolupament Local.

Resolució de 21/09/2015. BOIB núm. 141, de 26 de setembre de 2015)

Antònia Malagrava Cantallops