Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 6725
Dedicacions exclusives i parcials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santanyí en sessió extraordinària de data 26 de juny de 2019 va acordar:

“D'acord amb el que preveu l'art. 75 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local, i 75 bis 1 d'aquesta mateixa Llei en la redacció donada per la Llei 27/2013 de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, art. 13 del RD 2568/1986, de 28 de novembre,  Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, i art. 74 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, formul la proposta següent:

Considerant el moviment i necessitats d'aquest Ajuntament per les múltiples activitats que du a terme, tant pel volum com per la quantia, s'estima necessari reconèixer les dedicacions següents:

- Dedicació exclusiva de la batlessa.

- Dedicació exclusiva de la Regidoria de Medi Ambient, Urbanisme, Salut (cementeri i sanitat), Guarderies i Escoletes.

- Dedicació exclusiva de la Regidoria de Serveis Socials, Immigració, Consells de la Infància i Adolescència, Participació Ciutadana, Comerç, Industria i Mobilitat.

- Dedicació exclusiva de la Regidoria d'Agricultura, Pesca, Infraestructures Municipals, Serveis Generals i Coordinació de regidories.

- Dedicació parcial (80%) de la Regidoria d'Emergències, Protecció Civil i Seguretat, Empleats públics, Festes, Transports i SEMDESA..

- Dedicació parcial (90%) de la Regidoria de Platges, Turisme i Biblioteques.

- Sense dedicació, Regidoria d'Esports, Treball i Formació.

- Sense dedicació, Regidoria d'Escoles i Bandes de Música, Joventut  i Bandes de Música i Consell Escolar.

- Sense dedicació, Regidoria de Cultura, Igualtat i Dona.

- Sense dedicació, Regidoria d'Economia i Hisenda, Contractació Pública, Innovació, Informàtica, Gent Gran i Dependència (Centre de dia i Residència).

El règim de dedicació exclusiva o parcial impedeix el cobrament de dietes per l'assistència a sessions d'òrgans col·legiats d'aquest Ajuntament. 

 

Santanyí, 4 de juliol de 2019

La batlessa

Maria C. Pons Monserrat

 

ANNEX

- Dedicació exclusiva de la batlessa, amb una retribució de 52.003,98 euros anuals.

- Dedicació exclusiva de la Regidoria de Medi Ambient, Urbanisme, Salut (cementeri i sanitat), Guarderies i Escoletes, amb una retribució de 43.193,02 euros anuals.

- Dedicació exclusiva de la Regidoria de Serveis Socials, Immigració, Consells de la Infància i Adolescència, Participació Ciutadana, Comerç, Industria i Mobilitat, amb una retribució de 43.193,02 euros anuals.

- Dedicació exclusiva de la Regidoria d'Agricultura, Pesca, Infraestructures Municipals, Serveis Generals i Coordinació de regidories, amb una retribució de 43.193,02 euros anuals.

- Dedicació parcial (80%) de la Regidoria d'Emergències, Protecció Civil i Seguretat, Empleats públics, Festes, Transports i SEMDESA (1er. Tinent de Batlessa), amb una retribució anual de 39.200 euros anuals.

- Dedicació parcial (90%) de la Regidoria de Platjes, Turisme i Biblioteques, amb una retribució de 38.873,72 euros anuals.

-Sense dedicació, Regidoria d'Esports, Treball i Formació.

- Sense dedicació, Regidoria d'Escoles i Bandes de Música, Joventut  i Bandes de Música i Consell Escolar.

- Sense dedicació, Regidoria de Cultura, Igualtat i Dona.

- Sense dedicació, Regidoria d'Economia i Hisenda, Contractació Pública, Innovació, Informàtica, Gent Gran i Dependència (Centre de dia i Residència).

Les retribucions fixades tendrán efectes des del dia de la constitució de la corporació en el cas de la batlessa i des del dia del decret de delegació per a la resta de regidors”.