Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 6724
Delegació de competències del Ple de l’Ajuntament a favor de la Batlia i a favor de la Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Son Servera, a la sessió extraordinària de dia 2 de juliol de 2019, va adoptar l'acord que segueix:

D'acord amb les facultats de delegació de competències atribuïdes per l'article 22.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local al Ple de la Corporació, i amb l'objecte d'agilitzar la gestió d'aquells assumptes que constitueixen l'activitat ordinària de l'Administració municipal,

Propòs al Ple l'adopció del següent

ACORD:

Primer.- Delegar a favor de la Batlia la següent atribució o competència:

a) En matèria de contractació:

L'aprovació de l'inici dels expedients de contractació administrativa, article 116 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, en relació a la Disposició Addicional Segona de la mateixa Llei.

Segon.- Delegar a favor de la Junta de Govern Local la següent atribució o competència:

a) En matèria de potestat de bonificació de l'impost de construccions, instal·lacions i obres (ICIO):

Primer.- La facultat de la declaració de patrimoni històric cultural del Terme Municipal de Son Servera i poder concedir les bonificacions a les quals es refereix l'article 103.2a) del Text Refós de la Llei d'hisendes locals aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, i de l'article 3 de l'ordenança fiscal sobre l'impost sobre construccions, instal·lacions i obres.

Segon.- Determinar que l'abast de la delegació de la competència comprèn exclusivament la declaració de patrimoni històric cultural del Terme Municipal de Son servera, fent constar que per aquest concepte només podran ser considerats com a tals els elements  catalogats al catàleg de patrimoni històric, artístic, arquitectònic i paisatgístic del Terme Municipal de Son Servera. La determinació d'altres béns com a patrimoni històric cultural del Terme de Son Servera no són objecte de la present delegació.

Tercer.- Considerar que els actes dictats per l'òrgan delegat en l'exercici de la facultat delegació, s'entendran dictats per l'òrgan delegant. Tal delegació també comprèn la facultat de resolució dels recursos de reposició que les persones interessades puguin formular.

Tercer.- Aquest acord plenari tindrà efectes des del dia següent al de la seva adopció, sense perjudici de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).”

 

 Son Servera, 4 de juliol de 2019

La batlessa

Natalia Troya Isen