Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 6696
Extracte de les bases i la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de l'aprovació per resolució núm. 2019000030 del conseller executiu en funcions del Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, en data 1 de juliol de 2019 de les bases i la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2019

BDNS (Identif: 19/8708Q)

De conformitat amb allò establert als articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2019.

Primera. Objecte i modalitat

És l'objecte dels Premis Vuit d'Agost 2019 seleccionar i premiar els millors treballs d'investigació sobre l'illa d'Eivissa, en els diversos àmbits científics, i la creació artística a l'illa d'Eivissa.

Els Premis Vuit d'agost 2019 es divideixen en les següents modalitats:

a)Premi Vuit d'Agost d'Investigació

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia Amateur

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic

Segona. Participants

Al Premi Vuit d'Agost d'Investigació s'hi podran presentar investigadors/ores, tant individualment com en grup, tot i que no hagin nascut ni resideixin a l'illa, però que hagin fet la seua investigació sobre Eivissa.

Podran participar en les altres quatre modalitats d'aquests Premis Vuit d'Agost totes les persones físiques nascudes a Eivissa o que hi resideixin almenys des de fa tres anys.

Tercera. Crèdits pressupostaris i quantia dels premis

L'import total d'aquestos premis és de 15.000 euros, provinents de l'aplicació pressupostària 3340 48100 dels pressupostos del Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa per a aquest any 2019.

El crèdit pressupostari està distribuït de la manera següent entre les cinc modalitats:

a) Premi Vuit d'Agost d'Investigació: 5.000 euros i la publicació del treball guanyador

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura: 2.500 euros

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang: 2.500 euros

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia Amateur: 2.500 euros

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic: 2.500 euros.

Quarta. Presentació dels treballs

A la base vuitena de les reguladores dels Premis Vuit d'Agost 2019 s'especifica la forma de presentació dels treballs en cada una de les cinc categories.

 

Cinquena. Termini de presentació dels treballs

S'estableix un termini de deu dies hàbils des de la publicació de l'extracte al BOIB per presentar els treballs de la forma que estableix, per a cada modalitat, la dita base vuitena.

Sisena. Lloc de presentació dels treballs

Al Registre General d'Entrada del Consell Insular d'Eivissa o en les altres formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Eivissa, 4 de juliol de 2019

La secretària tècnica en funcions de Medi Ambient, Agricultura, Cultura, Educació, Patrimoni i Joventut

Maria Catalina Tur Torres