Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 6693
Extracte subvencio contractació personal alumnes necessitats especials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de l'aprovació per decret  de dia 02 de Juliol de 2019 pel que es convoquen  subvencions per la contractació de personal per atendre a alumnes amb necessitats especials.

BDNS (Identif.): 49706

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Poden acollir-se a aquesta subvenció les associacions que gestionen escoles d'estiu del municipi de sa Pobla que obligatòriament  atenen alumnes escolaritzats d'entre 3 i 16 anys amb necessitats educatives especials acreditades mitjançant el corresponent dictamen d'escolarització i alumnes amb risc d'exclusió social els quals vendran derivats directament de Serveis Socials.

Als efectes d'aquesta subvenció, aquests alumnes són els que tenen necessitats educatives especials vinculades a discapacitats físiques, intel·lectuals o sensorials, els que manifesten trastorns greus de personalitat o de conducta , els que pateixen malalties degeneratives greus o els alumnes que els Serveis Socials considerin en circumstancies d'exclusió social.

Segon. Finalitat:

La finalitat d'aquesta subvenció és de finançar la contractació de personal per atendre alumnes amb necessitats educatives especials a les associacions del municipi de sa Pobla que gestionen les escoletes d'estiu.

Tercer. Bases reguladores:

Pendents de publicació en el BOIB.

Quart. Import:

La dotació de la convocatòria de subvencions serà de 12.000 euros. Repartits segons els   criteris que determinen les bases :

Depenent del nombre de professors contractats específicament per aquest programa.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies posteriors a la publicació de la convocatòria al BOIB.

   

Sa Pobla, 2 de Juliol de 2019.

El Batlle-President

Llorenç Gelabert Crespí