Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 6691
Convocatòria subvenció per concurrència competitiva per la contractació de personal per atendre a alumnes amb necessitats especials

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovades les bases reguladores pel Decret d'Alcaldia 2019-0576 en data 02 de Juliol de 2019, de la subvenció en règim de concurrència competitiva, per la contractació de personal per atendre a alumnes amb necessitats especials a les associacions que gestionen les escoletes d'estiu al municipi de sa pobla.S'estableix la següent convocatòria per al curs 2018-2019:

1.- Beneficiaris

Poden acollir-se a aquesta subvenció les associacions que gestionen escoles d'estiu del municipi de sa Pobla que obligatòriament  atenen alumnes escolaritzats d'entre 3 i 16 anys amb necessitats educatives especials acreditades mitjançant el corresponent dictamen d'escolarització i alumnes amb risc d'exclusió social els quals vendran derivats directament de Serveis Socials.

Als efectes d'aquesta subvenció, aquests alumnes són els que tenen necessitats educatives especials vinculades a discapacitats físiques, intel·lectuals o sensorials, els que manifesten trastorns greus de personalitat o de conducta , els que pateixen malalties degeneratives greus o els alumnes que els Serveis Socials considerin en circumstancies d'exclusió social.

2.- Sol·licituds i termini de presentació

D'acord amb la base reguladora 4, els interessats poden presentar les seves sol·licituds, conjuntament amb la documentació que consta a les bases reguladores, en el termini de 15 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la seva publicació al BOIB,  al registre de l'Ajuntament, emplenant degudament el model de sol·licitud general.

3.- Import i partida pressupostària

L'import màxim destinat a la concessió d'aquestes subvencions és de 12.000 euros, amb càrrec a la partida pressupostària 2310 48907 01 del pressupost del Municipi de sa Pobla per a l'any 2019, o partida equivalent, supeditat a la condició suspensiva de l'existència de crèdit adequat i suficient a l'esmentat pressupost.

4.- Mòduls de subvenció

4.1 El mòdul de subvenció per a la totalitat del curs 2018-2019 es repartirà tal i com a s'estableix a les Bases reguladores al punt 5 en funció del nombre de monitors  contractats específicament per aquest programa.

5.- Els òrgans competents per tramitar i resoldre aquesta subvenció són els que estableix el punt 7 de les bases reguladores de la subvenció.

6.- Resolució

6.1 L'òrgan instructor eleva a l'òrgan resolutori la proposta de resolució definitiva fonamentada en les actes de les comissions de valoració.

6.2 La resolució conté la llista de beneficiaris i l'import respectiu atorgat en concepte de subvenció.

6.3 Transcorregut el termini màxim previst a l'apartat primer d'aquestes bases reguladores sense que s'hagi dictat i notificat la resolució final del procediment, els centres sol·licitants poden entendre desestimades les seves sol·licituds per silenci administratiu.

7.- Justificació

Les entitats beneficiàries han de presentar la justificació, establerta a la base onzena de les bases reguladores, a través del registre de l'Ajuntament.

Sa Pobla, 4 de juliol de 2019

El Batle-President Llorenç Gelabert Crespí