Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 6667
Resolució de l’adjudicació de les barres a les festes de Sant Jaume 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb l'article 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb el 194 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les corporacions locals, a través del present edicte

Us notificam que per Resolució de Presidència de 26 de juny de 2019, amb el número 2019/814 s'ha dispost el següent:

“Vistes les bases de les condicions economicoadministratives i tècniques per a l'adjudicació de les barres a les festes de Sant Jaume 2019, aprovades per la Comissió de Govern de 24 de maig de 2019, i publicades en el BOIB núm. 74/2019, de 4 de juny.

Vista l'acta de la Comissió avaluadora, reunida el 21 de juny de 2019, mitjançant la qual una vegada examinada i valorada la documentació presentada pels sol·licitats efectua proposta d'autorització de les barres per a les festes de Sant Jaume 2019.

Vist l'article 66.2 de l'Estatut d'autonomia de les Illes Balears; els articles 13 i 14 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars en relació a la disposició transitòria tercera de la Llei 6/2007, de 27 de desembre, de mesures tributàries i economicoadministratives sobre “Mesures urgents de govern,  administració i règim jurídic del municipi i de l'illa de Formentera i l'article 151 del Reglament orgànic de funcionament del Consell insular de Formentera (ROC), publicat al BOIB núm. 61, de 22 d'abril 2010 sobre responsables d'àrea (Consellers i Conselleres Insulars delegats) del Consell Insular.

Amb la conformitat jurídica del secretari de la corporació, segons el Reial decret 128/2018, de 16 de març.

Vist així mateix l'article 9.f de Llei 8/2000 de 27 d'octubre, de consells Insulars i el  propi  ROC,  que  atribueixen a la presidència la competència per dictar decrets que suposin la creació o extinció de departaments del Consell Executiu (a Formentera, Conselleries), en el marc del Reglament  orgànic, i fixar  les atribucions dels diferents òrgans de cada departament (a Formentera, Conselleria), per la present,

En exercici de la potestat d'autoorganització que l'article 6 de la Llei de Consell Insulars reconeix a aquesta entitat, per la present,

HE RESOLT

1. Autoritzar la instal·lació de les barres de les festes de Sant Jaume 2019 a les següents associacions i/o entitats sense ànim de lucre i entitats esportives, inscrites en el Registre d'Entitats Ciutadanes del Consell Insular de Formentera, que tenguin l'àmbit d'actuació a l'illa de Formentera:

BARRA 1

COMISSIÓ DE FESTES DE SANTA MARIA, amb NIF núm. V57060980 ubicada a la plaça de la Constitució, amb el número 1 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient), els dies 20, 24 i 25 de juliol de 2019.

BARRA 2

ASOCIACIÓN CULTURAL ANDALUZA, amb NIF núm. G07877814 al carrer Ramon Llull, al costat de l'OAC amb el número 2 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient), els dies 21, 24 i 25 de juliol de 2019.

BARRA 3

ARTESANS DE SANT FERRAN, amb NIF núm. G57769754 a la placeta del carrer del Llaüt des Damians amb el número 3 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient) el dia 20 de juliol de 2019.

BARRA 4

FORMENTERERS SOLIDARIS, amb NIF núm. G57580938 al carrer Isidor Macabich, cantonada amb plaça de la constitució, amb el número 4 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient), els dies 20, 24 i 25 de juliol de 2019.

 

BARRA 5

ASOCIACIÓN PAU MAYANS PARA LA INTEGRACIÓN DE PERSONAS CON TEA, amb NIF núm. G57717530, a la placeta del carrer del Llaüt des Damians, amb el número 5 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient) els dies 20, 24 i 25 de juliol

BARRA 6

ASOCIACIÓN QUE CELESTE, amb NIF núm. G16539454 a la placeta del carrer del Llaüt des Damians, amb el número 6, amb el número 6 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient), el dia 20, 24 I 25 de juliol de 2019.

BARRA 7

SOCIEDAD DEPORTIVA FORMENTERA, amb NIF núm. G07447717 ubicada a la placeta del carrer del Llaüt des Damians, amb el número 7 del plànol d'ubicació i amb un espai de 15m2 (segons plànol que consta a l'expedient), el dia 20 de juliol de 2019.

2. Denegar la instal·lació d'una barra de les Festes de Sant Jaume a l'APIMA VERGE MIRACULOSA al determinar-se que no s'inclou en cap de les tres categories establertes en les bases de les condicions economicoadministratives i tècniques per a l'adjudicació de les barres a les festes de Sant Jaume 2019.

3. Recordar que aquesta autorització és discrecional, revocable, intransferible, es concedeix exclusivament per a la venda dels productes que s'han descrit, i està condicionada al permanent compliment dels requisits que n'han possibilitat l'atorgament, i està condicionada a l'aportació abans del dia 16 de juliol de 2019 de la següent documentació:

- Còpia compulsada de la pòlissa de responsabilitat civil que doni cobertura als treballadors i/o voluntaris de cada barra.

- Còpia compulsada de la pòlissa d'assegurança de responsabilitat civil de l'associació derivada de l'activitat de la barra els possibles danys a tercers a propòsit de l'esdeveniment.

- Resguard del pagament de l'espai ocupat segons l'estipulat a la clàusula tercera de les Bases.

- Encàrrec del nombre i tipus de contenidors que necessitarà l'associació per realitzar la recollida selectiva de residus.

4. Les associacions autoritzades hauran de presentar la documentació requerida al Registre d'entrada en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà del Consell (OAC ubicada al carrer Ramon Llull 6, 07860 Sant Francesc), o bé per registre electrònic a través de la OVAC www.conselldeformentera.cat, juntament amb un ofici adreçat a l'àrea de Cultura del Consell.

5. Autoritzar a muntar les barres per a les festes de Sant Jaume que es celebraran a Sant Francesc Xavier els dies 20, 24 i 25 de juliol 2019 a la plaça de la Constitució i carrers annexes, a les associacions assenyalades en el punt primer d'aquesta resolució, segons el detall assenyalat d'ocupació, dies autoritzats i ubicació de cadascuna d'elles, per a la venda de begudes a les festes patronals, alhora que presten un servei públic també considerar que el fet que la suposa la reinversió dels beneficis en el finançament de les activitats que realitzen durant l'any envers la comunitat.

6. Aprovar la liquidació de la taxa per ocupació de venda temporal, per un import de 9€ euros per metre quadrat i dia sol·licitat, i presentar rebut de la taxa a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Sense perjudici d'efectuar liquidació complementària si la taxa liquidada no s'ajusta a l'ocupació real declarada, conforme a l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per ocupació de terrenys d'ús públic per taules i cadires amb finalitat lucrativa i per l'ocupació de la via pública o terrenys de ús públic amb llocs de venda, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions, indústries ambulants i rodatge cinematogràfic. Quedant exemptes de pagament, les entitats d'ajuda al desenvolupament. Queden exemptes de pagament les entitats d'ajuda al desenvolupament (clàusula 3 de les Bases).

7. Notificar aquest acord als interessats.

8. Donar compte d'aquest acord al departament de recaptació i a la Policia Local de Formentera, als efectes oportuns.

9. Publicar aquest acord en el tauler d'anuncis i a la pàgina web de la corporació.(...)”

La qual cosa es fa pública per a general coneixement. 

Formentera, 3 de juliol de 2019

La Presidenta del Consell Insular de Formentera

Alejandra Ferrer Kirschbaum