Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE VALLDEMOSSA

Núm. 6665
Aprovació definitiva Ordenança municipal reguladora de la protecció acústica mediambiental

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Acordat per aquest Ajuntament en Ple, en sessió ordinària celebrada el dia 6 de maig de 2019 la modificació de l'ordenança municipal reguladora de la protecció acústica mediambiental on en el seu article 27.2 que literalment diu així (s'afegeix el darrer paràgraf):

Article 27: Altres activitats renoueres a la via pública

1. El comportament dels ciutadans a la via pública i les zones de pública concurrència i als vehicles de servei públic ha de mantenir-se dins els límits de la bona convivència.

2. Es prohibeix engegar aparells de ràdio i televisió, fer sonar equips i instruments musicals i emetre missatges publicitaris i activitats anàlogues a la via pública i en zones de pública concurrència quan puguin molestar altres persones o superin els nivells guia per a aquella zona de sensibilitat acústica. Igualment queden prohibits els amplificadors de veu, altaveus portàtils i altres aparells d'aquestes característiques.

I feta la legal exposició al públic sense havent-se formulat al·legacions, s'eleva a definitiu l'acord d'aprovació.

Contra el present acord definitiu de la referida ordenança, els interessats podran interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala de lo Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al de la publicació del present acord en el B.O.I.B.

La present ordenança entra en vigor a partir del dia següent de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Valldemossa, 2 de juliol de 2019

El Batle

Nadal Torres Bujosa