Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 6494
Nomenament de la Segona Tinent de Batle d’aquest Ajuntament, en règim de dedicació parcial

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle-President en data 28 de juny de 2019, va emetre el decret núm. 86/2019, que diu el següent:

Antecedents de la resolució:

Primer.- Atès que el Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària urgent de data 27 de juny de 2019, va acordar determinar que el càrrec de segona tinent de Batle s'exercís en règim de dedicació parcial, amb una retribució anual de 15.050'00 €.

Segon.- Atès que mitjançant Resolució de Batlia núm. 79/2019, de 17 de juny, es va nomenar a la Sra. Sonia Daudén Carretero Segona Tinent de Batle d'aquest Ajuntament.

Tercer.- Vist que l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local, estableix que correspon al President de la Corporació determinar els membres d'aquesta que realitzaran les funcions en règim de dedicació parcial

Per tot l'anterior, RESOLC

Primer.- Determinar que la Sra. Sonia Daudén Carretero Segona Tinent de Batle d'aquest Ajuntament, realitzi les seves funcions en règim de dedicació parcial, amb una retribució anual de 15.050'00 €, distribuïdes en catorze pagues, que serà objecte de revisió cada 1r de gener segons l'actualització retributiva que per al personal de les administracions públiques s'estableixi anualment en la Llei de Pressuposts Generals de l'Estat.

Segon.- Aquest nomenament suposarà l'aplicació del règim de dedicació parcial si és acceptat expressament per la interessada, de la qual cosa se n'haurà de retre compte al Ple de l'Ajuntament en la propera sessió ordinària, tal com disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local.

Tercer.- Publicar aquest acord en el tauler d'edictes de la corporació i en el BOIB, en compliment del que disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local.

  

Consell, 28 de juny de 2019

El Batle,

Andreu Isern Pol