Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ PER A L'ESPORT BALEAR

Núm. 6376
Relació dels convenis de col·laboració subscrits en el primer quadrimestre del 2019 i, amb caràcter extraordinari, convenis subscrits en el segon i tercer quadrimestre del 2018 per la Fundació per a l'Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la relació de convenis de col·laboració subscrit per la Fundació per a l'Esport Balear.

 

Palma, 21 de juny de 2019

El gerent de la Fundació per a l'Esport Balear

Jose Abrines Veiret

 

ANNEX

En el primer quadrimestre de l'any 2019

1. Conveni d'assistència jurídica entre la Direcció de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la Fundació per a l'Esport Balear.

2. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport Balear i el Centro de Enseñanza Superior Alberta Giménez per a la realització de les pràctiques externes del Grau en Ciències de l'Activitat Física y de l'Esport.

3. Acord de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport Balear i el Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears per al desenvolupament d'accions formatives.

4. Conveni de col·laboració entre la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada i la Fundació per a l'Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d'Entrenador de Marxa Nòrdica de nivell I, d'acord amb el que estableix l'Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

5. Conveni de col·laboració entre la Federació de Pàdel de les Illes Balears i la Fundació per a l'Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs de Monitor Nacional de Pàdel de nivell I, d'acord amb el que estableix l'Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

6. Conveni de col·laboració entre la Federación Española de Halterofilia, la Federació de Triatló de les Illes Balears i la Fundació per a l'Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs de Monitor Nacional de Halterofilia de nivell I y d'Entrenador de Triatló de nivell I, d'acord amb el que estableix l'Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

7. Conveni de col·laboració entre la Federació de Tennis de les Illes Balears i la Fundació per a l'Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs de Monitor Nacional de Tenis de nivell I, d'acord amb el que estableix l'Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

8. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport Balear i el Consell Insular de Menorca per a les activitats derivades de la participació dels esportistes de Menorca en els Island Games 2019.

 

ANNEX

Amb caràcter extraordinari, en el tercer quadrimestre de l'any 2018

1. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport Balear i el Consell Insular de Formentera, per al desenvolupament d'activitats de promoció esportiva durant l'any 2018.

2. Addenda de modificació del conveni de col·laboració signat el 23 de maig de 2018 entre la Federació Balear de Piragüisme i la Fundació per a l'Esport Balear, per al desenvolupament del bloc comú del curs d'Entrenador esportiu de piragüisme en aigües tranquil·les de nivell III.

3. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport i la Federació Balear de Rubgi, per desenvolupar el programa de tecnificació de rugbi 2018-2019.

4. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport Balear i la Federació Balear de Natació per al desenvolupament d'activitats de tecnificació esportiva.

5. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l'Esport i la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, per desenvolupar el programa de tecnificació de gimnàstica  2018-2019.

 

 

ANNEX

Amb caràcter extraordinari, en el segon quadrimestre de l'any 2018

1. Conveni de col·laboració entre la Federación Balear de Vela i la Fundació per a l'Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d'Instructor de Kiteboarding nivell II, d'acord amb el que estableix l'Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

2. Acord de rescissió del conveni signat el 12 de gener de 2018 entre la Federació de Pàdel de les Illes Balears i la Fundació per a l' Esport Balear per el desenvolupament del bloc comú d'un curs de Monitor Nacional de Pàdel de nivell I.

3. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Tennis de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Tennis 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

4. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Ciclisme de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de ciclisme 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

5. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació Balear de Judo i EE.AA. per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de judo 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

6. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Tennis Taula de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de Tennis de Taula 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

7. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Voleibol de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de voleibol 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

8.  Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació Balear de Piragüisme per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de piragüisme 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

9. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació Balear d' Escacs per desenvolupar el programa de seguiment esportiu d'escacs 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

10. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de bàsquet 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

11. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Triatló de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de triatló 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

12. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació de Karate i Disciplines Associades de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu de karate 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

13. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i la Federació d' Atletisme de les Illes Balears per desenvolupar el programa de seguiment esportiu d' atletisme 2017- 2018 a l'illa de Menorca.

14. Conveni de col·laboració entre l' Escola de Formació Fundació per a l' Esport Balear i l' Ajuntament de Maó per a la realització de pràctiques d'alumnes del Curs de Monitor/a d' Activitats de Lleure Infantil i Juvenil.

15. Conveni de col·laboració entre la Federació Balear de Piragüisme i la Fundació per a l' Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs d' Entrenador Esportiu de Piragüisme en aigües tranquil·les de nivell III , d'acord amb el que estableix l' Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

16. Conveni de col·laboració entre la Federació Balear de Tir amb arc i la Fundació per a l' Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú del curs de Monitor de Tir amb arc de nivell I, d'acord amb el que estableix l' Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

17. Conveni de col·laboració entre la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears i la Fundació per a l' Esport Balear, per el desenvolupament del bloc comú dels cursos d'Entrenador/a de gimnàstica rítmica de nivell II i d'Entrenador/a de gimnàstica artística de nivell II , d'acord amb el que estableix l' Ordre EDU 158/2014, de 5 de febrer per la qual es regulen els aspectes curriculars, els requisits generals i els efectes de les activitats de formació esportiva, als qual es refereix la disposició transitòria primera del Reial Decret 1363/2007, de 24 d'octubre.

18. Acord de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear, l' Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia (Eivissa) i el Patronat Municipal d' Esports de l' Ajuntament d'Eivissa par al desenvolupament del Centre Específic de Tecnificació Esportiva de Tir amb arc per al cicle olímpic 2016 – 2020.

19. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i l'Ajuntament de Maó per al desenvolupament d'activitats de formació i tecnificació esportiva.

20. Conveni de col·laboració entre la Fundació per a l' Esport Balear i l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany per al desenvolupament d'activitats de tecnificació esportiva.