Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 6369
Resolució de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat per la qual es fa pública la citació a termini dels interessats en relació amb el procediment ordinari 0000189/2019 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, Sala Contenciosa Administrativa núm. 1, interposat per l’Associació Mallorca Patrimoni contra la Conselleria d’Educació i Universitat, en relació amb la impugnació de la Resolució de 2 d’abril de 2019 relativa al recurs potestatiu de reposició interposat per l’Associació Mallorca Patrimoni

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. L'Associació Mallorca Patrimoni va interposar un recurs contenciós administratiu, actuacions núm.189/2019 que se segueixen pel procediment ordinari a la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, contra la Resolució de 2 d'abril de 2019 en relació amb l'escrit de 25 de gener de 2019 (expedient CAPI EP 18/2019).

  2. Mitjançant un ofici, amb data 7 de juny de 2019 del lletrat de la Administració de Justícia de la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, es demana l'expedient i que se citi a termini els interessats per tal que puguin personar-se davant l'òrgan judicial en el termini de nou dies.

Fonaments de dret

  1. L'article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  2. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Citar a termini les persones interessades en el recurs contenciós administratiu interposat per l'Associació Mallorca Patrimoni que se segueix a la Sala Contenciosa Administrativa núm. 1 del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears com a procediment ordinari 189/2019 contra la Resolució de 2 d'abril de 2019 en relació amb l'escrit de 25 de gener de 2019 (expedient CAPI EP 18/2019, a fi que es puguin personar com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies comptadors des de la data de publicació d'aquesta Resolució.

  2. Comunicar a les persones interessades que si es personen fora del termini establert se les considerarà part, sense que per això el procediment s'hagi de retrotreure ni interrompre, i que, si no es personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap altra notificació.

  3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 25 de juny de 2019

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat ​​​​​​​Maria F. Alorda Vilarrubias