Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 6334
Avaluació d'impacte ambiental del projecte d'ampliació i remodelació de l'EDAR de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1r. El 14 de gener de 2019, l'entitat CALVIÀ 2000, SA, va aportar un projecte d'obra per a l'ampliació i remodelació de la depuradora de Calvià, juntament amb l'estudi d'impacte ambiental, ja que aquest projecte es troba englobat en l'epígraf 2) grup 8 de l'annex I de la Llei 12/2016, de 17 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears.

2n. L'article 36.1 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental (llei estatal) estableix que el projecte i l'estudi d'impacte ambiental s'han de sotmetre a informació pública en el Butlletí Oficial de l'Estat o diari que correspongui, i en la seva seu electrònica, per un termini de 30 dies hàbils. D'altra banda, la Llei 12/2016, de 17 d'agost, d'avaluació ambiental de les Illes Balears, disposa a l'article 17.5 que la informació pública s'ha d'efectuar mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. L'òrgan substantiu ha de donar publicitat a aquest anunci a la seva pàgina web i en algun dels diaris de major difusió en llengua catalana i en llengua castellana de l'illa o les illes afectades, si escau, i ha d'adoptar les mesures necessàries per garantir-ne la màxima difusió entre el públic, sobretot de projectes de major transcendència.

Atès el que s'ha exposat, el batle resol ordenar l'obertura del tràmit d'informació pública de l'estudi d'impacte ambiental del projecte d'ampliació i remodelació de l'EDAR de Calvià, per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant el corresponent anunci en el BOIB, en un dels diaris de major difusió en llengua catalana i en llengua castellana de Mallorca i a la pàgina web de l'Ajuntament.

 

Calvià, 17 de juny de 2019

El batle

Alfonso Rodriguez Badal