Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 6178
Delegació competències de l'alcadessa a junta de govern local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de dia 20 de juny de 2019, la Sra. Batllessa va acordar: 

DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES DE LA SRA. ALCALDESSA A LA JUNTA DE GOVERN LOCAL. 

Es resol: 

PRIMER.- Delegar a favor de la Junta de Govern Local l'exercici de les atribucions següents:

  • El desenvolupament de la gestió econòmica d'acord amb el Pressupost aprovat, disposar de les despeses dins dels límits de la seva competència, de conformitat amb el que es disposa l'art. 21.1.f) de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.
  • Aprovar l'oferta pública d'ocupació d'acord amb el Pressupost i la plantilla aprovats pel Ple, aprovar les bases de les proves per la selecció del personal i pels concursos de provisió de llocs de treball i distribuir les retribucions complementàries que no siguin fixes i periòdiques.
  • Les aprovacions dels instruments de planejament de desenvolupament del planejament general no expressament atribuïdes al Ple, així com la dels instruments de gestió urbanística i dels projectes d'urbanització.
  • Sancionar les faltes de desobediència a la seva autoritat o per infracció de les ordenances municipals, llevat dels casos en que aquesta facultat estigui atribuïda a altres òrgans.
  • Les contractacions d'obres, serveis i subministraments que, de conformitat amb el disposat a la Llei de Contractes del Sector Públic, siguin competència d'Alcaldia en tant que òrgan de contractació.
  • La contractació en l'àmbit privat així com l'adjudicació de concessions i l'adquisició de béns immobles i drets subjectes a la legislació patrimonial, conforme amb el que es disposa a la Llei de Contractes de Sector Públic.
  • L'aprovació de convenis, conforme amb el disposat a les Bases d'Execució del Pressupost vigent.
  • La resolució dels expedients de responsabilitat patrimonial, d'acord amb el disposat a les Bases d'Execució del Pressupost vigent.
  • L'aprovació dels projectes d'obres majors i de serveis quan de conformitat amb el disposat a la Llei de Contractes del Sector Públic sigui aquesta competència d'Alcaldia.
  • L'atorgament de les llicències, llevat que les lleis sectorials ho atribueixin expressament al Ple o a la Junta de Govern Local.
  • Dirigir, inspeccionar i impulsar els serveis i obres municipals contractades, amb l'assessorament tècnic que sigui necessari.
  • Aprovar les bases de les proves per a la selecció de personal i per als concursos de provisió de llocs de feina i efectuar les corresponents convocatòries.
  • L'assignació individualitzada del complement de productivitat i de les gratificacions conforme a les normes estatals regulades a les retribucions del personal al servei de les Corporacions Locals.

SEGON.- Les atribucions delegades s'hauran d'exercitar per la Junta de Govern Local, en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació i sense perjudici de l'exercici d'aquestes atribucions per l'Alcaldessa amb caràcter d'urgència o per qüestions de termini de temps, no sent susceptibles de ser delegades en cap altre òrgan.

TERCER.- Aquestes delegacions, de conformitat amb el que disposa l'article 43 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, tindran efectes des del dia següent a l'adopció d'aquest acord, sense perjudici de la seva publicació en el BOIB, i tindran caràcter indefinit, sense perjudici de la potestat d'advocació per l'Alcaldessa.

QUART.- Publicar aquest acord en el BOIB, en compliment del que disposa l'article 44.2 del text legal abans esmentat.

CINQUÈ.- Comunicar aquest acord als Caps de Departament municipals.

 

Es Castell, 20 de juny de 2019

La batlessa,

Juana Escandell