Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 6177
Correcció d’errades advertides a la Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 5 de juny de 2019 per la qual es convoquen ajudes complementàries per a alumnes de les Illes Balears que participen en programes institucionals de mobilitat per cursar part dels estudis universitaris a qualsevol país de la Unió Europea (UE-28) durant l’any acadèmic 2018-2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 81, de 18 de juny de 2019, es va publicar la Resolució del conseller d'Educació i Universitat de 5 de juny de 2019 per la qual es convoquen ajudes complementàries per a alumnes de les Illes Balears que participen en programes institucionals de mobilitat per cursar part dels estudis universitaris a qualsevol país de la Unió Europea (UE-28) durant l'any acadèmic 2018-2019.

S'ha observat unes errades en la publicació pel que fa a la compatibilitat de les ajudes, als requisits generals i a la documentació que s'ha d'adjuntar a la sol·licitud.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si n'és el cas, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir les errades advertides en l'annex 1 de la resolució de la convocatòria.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 12 de juliol de 2019.

On diu:

4. Compatibilitat

Les ajudes convocades mitjançant aquesta Resolució són compatibles amb altres de destinades a programes institucionals de mobilitat internacional per a alumnes universitaris i amb les concedides en el marc del programa estatal de beques i ajudes a l'estudi per a l'any acadèmic 2018-2019. No són compatibles, però, amb les relacionades amb programes de pràctiques. En cap cas, l'import total que rebi una mateixa persona beneficiària no pot superar, aïlladament o conjuntament amb altres subvencions o ajudes de l'Administració o d'altres entitats públiques o privades, el cost de l'activitat que es dugui a terme.

Ha de dir:

4. Compatibilitat

Les ajudes convocades mitjançant aquesta Resolució són compatibles amb altres de destinades a programes institucionals de mobilitat per a alumnes universitaris i amb les concedides en el marc del programa estatal de beques i ajudes a l'estudi per a l'any acadèmic 2018-2019. No són compatibles, però, amb les relacionades amb programes de pràctiques. En cap cas, l'import total que rebi una mateixa persona beneficiària no pot superar, aïlladament o conjuntament amb altres subvencions o ajudes de l'Administració o d'altres entitats públiques o privades, el cost de l'activitat que es dugui a terme.

 

On diu:

5. Persones beneficiàries

...

3a. Alumnes amb domicili familiar a les Illes Balears que cursen estudis oficials de grau o màster a centres propis de la Universitat de les Illes Balears i que participen durant l'any acadèmic 2018-2019 en algun programa institucional de mobilitat internacional diferent dels programes Erasmus+ o SICUE, amb convocatòria pública i competitiva, per fer una part dels estudis en un centre d'ensenyament superior d'un país de la Unió Europea (UE-28).

Ha de dir:

5. Persones beneficiàries

...

3a. Alumnes amb domicili familiar a les Illes Balears que cursen estudis oficials de grau o màster a centres propis de la Universitat de les Illes Balears i que participen durant l'any acadèmic 2018-2019 en algun programa institucional de mobilitat diferent dels programes Erasmus+ o SICUE, amb convocatòria pública i competitiva, per fer una part dels estudis en un centre d'ensenyament superior d'un país de la Unió Europea (UE-28).

On diu:

6. Requisits generals

...

e) El sol·licitant ha de participar durant l'any acadèmic 2018-2019 en un programa institucional de mobilitat internacional per a alumnes universitaris, preferentment a través d'una convocatòria pública i competitiva, amb una estada mínima de tres mesos i una dedicació docent mínima de 24 crèdits.

f) S'ha d'haver signat un acord d'estudis definitiu (final study programme, final learning agreement o similar) o un document de correspondència equivalent entre la universitat espanyola d'origen i el centre estranger d'ensenyament superior de destinació per a una estada igual a tres mesos o superior i una dedicació docent mínima de 24 crèdits durant l'any acadèmic 2018-2019.

Ha de dir:

6. Requisits generals

...

e) El sol·licitant ha de participar durant l'any acadèmic 2018-2019 en un programa institucional de mobilitat per a alumnes universitaris, preferentment a través d'una convocatòria pública i competitiva, amb una estada mínima de tres mesos i una dedicació docent mínima de 24 crèdits.

f) S'ha d'haver signat un acord d'estudis definitiu (final study programme, final learning agreement o similar) o un document de correspondència equivalent entre la universitat d'origen i el centre d'ensenyament superior de destinació per a una estada igual a tres mesos o superior i una dedicació docent mínima de 24 crèdits durant l'any acadèmic 2018-2019.

On diu:

8. Documentació que s'ha d'adjuntar a la sol·licitud

8.1. Per tramitar la sol·licitud, s'ha de presentar la documentació següent:

...

k) Una fotocòpia compulsada del document que acredita que el sol·licitant participa en un programa internacional de mobilitat per a alumnes universitaris durant l'any acadèmic 2018-2019, expedit per la universitat espanyola d'origen, amb indicació del centre d'ensenyament superior de destinació, la durada de l'estada (que ha de ser igual a tres mesos o superior) i la denominació exacta del programa.

 ...

m) Una fotocòpia compulsada de l'acord d'estudis definitiu (final study programme, final learning agreement o similar) o del document de correspondència equivalent entre la universitat espanyola d'origen i el centre estranger d'ensenyament superior de destinació per a l'any acadèmic 2018-2019 en què consti que el sol·licitant cursa 24 crèdits o més a l'estranger.

Ha de dir:

...

k) Una fotocòpia compulsada del document que acredita que el sol·licitant participa en un programa de mobilitat per a alumnes universitaris durant l'any acadèmic 2018-2019, expedit per la universitat d'origen, amb indicació del centre d'ensenyament superior de destinació, la durada de l'estada (que ha de ser igual a tres mesos o superior) i la denominació exacta del programa.

 ...

m) Una fotocòpia compulsada de l'acord d'estudis definitiu (final study programme, final learning agreement o similar) o del document de correspondència equivalent entre la universitat d'origen i el centre d'ensenyament superior de destinació per a l'any acadèmic 2018-2019 en què consti que el sol·licitant cursa 24 crèdits o més.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 18 de juny de 2019

El conseller d'Educació i Universitat Martí X. March Cerdà