Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 6102
Aprovació definitiva de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa per a l'entrada i visita al Casal Melis Cursch i realització d'altres serveis a espais municipals. Exp 1422-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada provisionalment pel Ple de l'Ajuntament, en sessió de 11 d'abril de 2019 l'Ordenança Fiscal reguladora de la taxa per a entrada i visita al Casal Melis Cursach i altres serveis a espais municipals, ha estat exposada al públic durant trenta dies hàbils sense que s'hagin presentat reclamacions. D'acord amb l'establert a l'article 17 del Real Decret Legislatiu 2/2004 pel que s'aprova el Text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, l'acord s'entén definitivament adoptat i se'n publica el seu text íntegre.

ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER A L'ENTRADA I VISITA AL CASAL MELIS CURSACH I REALITZACIÓ D'ALTRES SERVEIS A ESPAIS MUNICIPALS

Concepte

ARTICLE 1

Conformement amb el que disposa l'article 127, en relació amb l'article 41, ambdós del RD 2/2004, de 5 de març, del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, l'Ajuntament estableix la taxa per a l'entrada i visita al Casal Melis Cursach, així com altres serveis als espais municipals, que s'han de regir per la present Ordenança.

ARTICLE 2

Obligats al pagament

L'obligació de contribuir neix per l'entrada al casal, així com per la utilització dels diferents serveis que es presten en aquest espai o en altres instal·lacions.

Fet imposable

ARTICLE 3

El fet imposable està constituït per l'entrada i visita guiada al recinte, en el cas del Centre Melis, i la utilització dels espais municipals per celebrar-hi noces i altres usos.

Subjecte passiu

ARTICLE 4

Estan obligats al pagament de la taxa regulat a la present ordenança totes aquelles persones físiques que sol·liciten accedir al casal Melis Cursach, al gaudi especial de les instal·lacions municipals, o a la celebració de noces a les instal·lacions de l'Ajuntament o del Castell de Capdepera.

Quota tributària

ARTICLE 5

L'import de les taxes a què es refereix aquesta Ordenança Fiscal seran determinats en l'annex de l'ordenança.

Obligació i forma de pagament

ARTICLE 6

L'obligació de pagar la taxa neix des del moment en què s'inicia l'aprofitament especial del domini públic, la prestació del servei o la realització de l'activitat.

La recaptació de la taxa es durà a terme d'acord amb allò establert al Reglament general de recaptació, aprovat pel RD 939/2005.

 

 

ANNEX

QUADRE DE TARIFES

 

CENTRE MELIS CURSACH

IMPORT

Entrada individual, per persona

2,50 €

Entrada de grups -a partir de 15 persones-

2,00 €

Menors de 12 anys acompanyats d'un adult

gratuït

 

UTILIZACIÓ D'ESPAIS MUNICIPALS

IMPORT

Utilizació de les infraestructures municipals

6,73€/hora

Utilizació d'espais municipals per celebra-hi noces

44,86€

Noces al Castell de Capdepera (celebració i accés dels assistents a l'acte)

74,73€

 

Capdepera, 13 de jumy de 

Batle

Rafael Fernandez Mallol