Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 5800
Extracte de la Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 7 de juny de 2019 per la qual es convoquen ajuts econòmics per desenvolupar els programes de qualificació inicial en corporacions locals, mancomunitats de municipis, organitzacions no governamentals, associacions professionals i empresarials sense ànim de lucre, i entitats d’economia social durant el curs 2019-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Codi identificació BDNS 460957

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Corporacions locals, mancomunitats de municipis, organitzacions no governamentals, associacions professionals i empresarials sense ànim de lucre, i entitats d'economia social, sempre sota la coordinació de l'Administració educativa. Per impartir els programes de qualificació inicial específics han de tenir experiència reconeguda en la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Segon. Objecte:

Ajudar a finançar la impartició dels programes de qualificació inicial.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Educació i Cultura, d'1 de juliol de 2009, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 100, d'11 de juliol de 2009.

Quart. Quantia:

El crèdit disponible màxim destinat a aquestes ajudes és de 0,00 euros amb càrrec al pressupost de l'exercici 2019 i 948.750,00 euros amb càrrec al pressupost de l'exercici 2020. L'import de la subvenció de cada projecte és d'un màxim de 50.000,00 euros.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Deu dies naturals a comptar des del dia següent a la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 10 de juny de 2019

El conseller d'Educació  i Universitat

 Martí X. March Cerdà

Per delegació de competències segons Resolució del conseller 

d'Educació i Universitat de 19 d'octubre de 2015

(BOIB núm.156 de 27 d'octubre de 2015)

El secretari general

Francesc Gálvez Capellà