Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 5776
Convocatòria pública subvencions Cultura 2019, Línia 1. Bandes de música i escoles de música i danses tradicionals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de l'acord de Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma de 29 de maig de 2019, por el qual es convoquen subvencions, corresponents a la Línea 1. Bandes de música i escoles de música i danses tradicionals

BDNS (Identif.): 459924

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria del text complet que es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palmacultura.cat i www.palma.cat):

Primer. Beneficiaris:

Les entitats sense ànim de lucre que poden demostrar un mínim d'un any de trajectòria i que s'ajusten a una de les següents definicions:

- les bandes de música de Palma, integrades majoritàriament per joves i que tinguin com a objectiu la formació i la realització d'activitats musicals

- les escoles de música i danses tradicionals mallorquines de Palma que tinguin com a objectiu difondre i ensenyar la música i els balls tradicionals.

Segon. Finalitat:

L'objecte d'aquesta convocatòria és fomentar la difusió i l'ensenyament de la música, i també dels balls i la música tradicionals de Mallorca.

El fi, l'objectiu, l'execució del projecte o la realització de l'activitat han de radicar a l'àmbit territorial del municipi de Palma

Tercer. Bases reguladores

Ordenança municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, aprovades pel Ple en data 26/02/2015 i publicades en el BOIB núm. 35 de data 12 de març de 2015.

Quart. Consignació pressupostària:

La dotació total d'aquesta convocatòria és de 48.000 €. Es repartirà la quantitat pressupostada entre les sol·licituds presentades, si es compleixen els requisits, amb un màxim 6.000 € per entitat.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Vint dies naturals comptats des de l'endemà que es publiqui aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 7 de juny de 2019

El cap del Departament de Cultura

Damià Sans Tous